zaterdag 19 mei 2007

Bij Mischa, Sandra, Britt en Tim op bezoek...

Hallo, hallo... Vandaag zijn we bij Mischa, Sandra, Britt en Tim op bezoek geweest. We hebben heel lekker gegeten (ik melk van mama). Britt was heel lief voor mij. Ze vond mij heel grappig en wilde van alles aan mij geven. Britt heeft beloofd dat als ik iets groter ben, ik dan wel met haar knikkers mag komen spelen. Dat vind ik wel heel lief van Britt. Tim is een echte dondersteen en papa Mischa was steeds met hem aan het dollen. Dat was erg leuk om te zien.

In de tuin liep een Cavia los rond. Dat had ik nog nooit gezien. Het was heel gezellig en ik vond het jammer dat we weer naar huis moesten. (Voor meer foto's, zie mij fotoalbum)

Slaap lekker! Dikke kus, Norian.

vrijdag 18 mei 2007

Weer zo'n lekker dagje...

Hallo iedereen,
Vandaag hadden we weer zo'n lekker dagje. Net als gisteren. Ik vind het wel heel leuk als papa en mama allebei vrij zijn. Vanmiddag kwamen Rogier, Christa, Jelle en Carlijn plotseling op de koffie. Ze hadden het hele eind van de camping naar ons huis gefietst. Dat vind ik knap ver! Carlijn sliep toen ze bij ons aankwamen.
Daarna zijn we met z'n drieën gezellig naar de stad geweest. Daar hebben we eerst wat gegeten bij de V&D (ik ook...) en vervolgens zijn we even wezen winkelen. Papa en mama wilden allebei een nieuwe zonnebril, maar het was veel te druk bij de opticien. Toen heeft mama bedacht dat we dan maar een keer naar Doetinchem moeten gaan, naar Evers. Dat is mama's lievelings opticien... Dat vind ik ook wel leuk, want dan mag ik vast wel even met opa en oma gaan spelen.
Nadat we uit de stad zijn gekomen, zijn we naar Maartje en Oscar op de camping geweest. Die waren vandaag 6 jaar getrouwd en daarom hadden we een klein bloemetje meegenomen. Maartje en Oscar hadden ons uitgenodigd om te komen barbecuen. Marlot werd helemaal enthousiast toen ze mij zag. Ze wilde me de hele tijd aanraken... Rogier, Christa, Jelle en Carlijn waren er ook. Het was weer heel gezellig! Kijk maar weer op mijn webfotoalbum voor meer foto's (Zie 'Mijn favoriete links').
Nu ga ik weer lekker slapen om morgen weer een heel nieuw avontuur te beleven.
Dikke kus! Norian.

donderdag 17 mei 2007

Dagje op de camping...

Hallo iedereen,
Vandaag zijn we naar de camping 't Schinkel in Hoenderloo geweest. Rogier, Christa, Jelle en Carlijn hebben op die camping een seizoensplek en Maartje, Oscar, Noud en Marlot waren daar voor de Hemelvaartvakantie. Het was vandaag veel lekkerder weer dan we hadden verwacht en we hebben dus ook de hele dag buiten gezeten. Ondanks het feit dat papa en mama er goed op hadden gelet, ben ik nog een beetje verbrand op mijn wangen en neus. Dat kun je op de foto wel zien. Het valt wel mee, hoor. Papa vond vanochtend nog dat ik een beetje witjes zag, maar dat is nu dus wel afgelopen. Lekkere gezonde rode wangetjes heb ik nu. Ik vond het heel gezellig met Noud, Marlot, Jelle en Carlijn. En Walter en José kwamen ook nog even op visite. Het was een erg leuke dag. Ik heb bij iedereen wel even op schoot gezeten en vond het allemaal even leuk. Je kunt de overige foto's op mijn fotosite bekijken (http://picasaweb.google.nl/kerijn/FotoSNorian).
Nu ga ik lekker slapen en dromen van deze leuke dag.
Welterusten! Dikke kus, Norian.

dinsdag 15 mei 2007

Een dagje spelen op de kinderdagopvang...

Hallo allemaal! Vandaag ben ik naar de kinderdagopvang geweest. Ik heb gezellig met de 'juffies' gesjanst en met de babygymmen gespeeld (het is daar feest, want ze hebben er meerdere en ik vind ze allemaal even leuk!). Papa heeft mijn foto's op het internet gezet, zodat iedereen de foto's kan bekijken. Ze staan op volgorde van nieuw naar oud. Kijk maar eens op http://picasaweb.google.nl/kerijn/FotoSNorian Als je wil, mag je er foto's afhalen die je dan kan laten afdrukken. Er zit geen copyright op... ;-) Dikke kus en tot de volgende keer! Norian.

maandag 14 mei 2007

Papa's eerste "papa dag"!!!

Vandaag had papa zijn eerste papa dag. Mama was de hele dag werken en papa heeft voor mij gezorgd. Dat vond ik wel gezellig! Vanochtend heb ik eerst nog even naast papa liggen slapen. Daarna heeft papa me in bad gedaan. Ik heb in bad ontdekt dat ik voetjes heb! Dat was een verassing. Daar heb ik wel 10 minuten gebiologeerd naar liggen kijken. Wat een rare dingen! En wat moet ik er eigenlijk mee? Elke keer als ik ze probeerde te pakken, bewogen ze weer en kon ik er net niet meer bij... Jammer hoor! Volgende keer nog eens proberen. Vanmiddag heb ik eerst even op een kleed op de grond liggen sporten. Max en Tara kwamen nieuwsgierig kijken wat ik aan het doen was. Daarna zijn papa en ik naar de Formido geweest. Een echt dagje uit met de mannen... Gaaf hoor, als dat gereedschap. Ik denk dat ik later ook mijn eigen gereedschap wil... Tot de volgende keer. Dikke kus! Norian.

zondag 13 mei 2007

Mijn eerste blog...

Ugchelen, 13-05-2007 Hallo iedereen,

Hier ben ik dan met mijn eigen blog op het wereld wijde web. Spannend hoor, net 3 maanden oud en nu al een eigen weblog. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen wat ik allemaal meemaak in mijn nog korte, maar oh zo spannende leventje. Hier zien jullie een foto van hoe ik er meestal uit zie op het moment. Lachend en vrolijk. Ja, als ik niet slaap natuurlijk. Want dat doe ik ook nog wel eens... Gelukkig maar, want daar groei je van, zegt mama.

Vandaag was het moederdag en we zijn vanochtend natuurlijk begonnen met mama allerlei kadootjes te geven. Ik had op de kinderdagopvang een washand beschilderd (samen met de leidsters natuurlijk). Daarvoor moesten mijn voeten blauw geverfd worden. Dat was raar, zeg! Op de washand staat "Mama is the best" en op de achterkant 2 blauwe voetjes (die van mij...). Afgelopen week heb ik met papa ook nog een beetje geknutseld. Papa heeft mijn voet en mijn hand in een soort klei geduwd, zodat er een afdruk van kwam. Deze heeft papa weer met een foto van mij in een lijstje gedaan. Dat is ook erg mooi geworden. Papa had ook nog een kado voor mama: een digitale fotolijst. Ik weet niet zo goed wat het is, maar het lijkt op een klein televisietje waar steeds andere foto's op komen te staan.

Na de kado's zijn we naar oma en opa in Doetinchem gegaan. Daar heb ik vooral heel erg lekker geslapen. Heidi, Eric en Niels waren er ook. Dat was erg gezellig. Papa en mama hebben met Heidi en Eric plantjes aan oma gegeven voor moederdag. Daar was ze erg blij mee. Daarna zijn we nog even doorgereden naar de oma van papa (over-oma zegt mama...). Die hebben we een hele grote bos rozen gegeven. Met allemaal verschillende kleuren. Over-oma vond ze erg mooi. Ze zei dat ik al weer zo gegroeid was. Ik heb veel tegen over-oma gelachen en dat vond ze erg leuk.

Hier nog twee foto's van over-oma met mij toen ik er voor het eerst was (24 maart).

En hier nog een foto van vandaag. Wat een verschil, hè? Nou, dit was het dan wel weer voor vandaag. Ik zal proberen iedere dag een stukje te schrijven.

Dikke kus! Norian.