zaterdag 26 mei 2007

Daar ben ik weer...

Hallo allemaal,
Gisteren heb ik me de hele dag vermaakt op het kinderdagverblijf. Daar heb ik gespeeld met Lotte. Die vond ik erg lief. Verder heb ik weer heerlijk geslapen. Vanochtend heb ik weer met mama op bed gelegen. Is toch altijd wel gezellig, hoor! En ook als we wakker zijn, is het altijd een dolle boel. Kijk maar eens hoe vrolijk ik ben!
Ik vind het altijd heel gezellig met mama thuis. We spelen en dollen altijd een beetje en dan ga ik altijd even lekker slapen tussen de middag (en 's morgens en aan het eind van de middag, eigenlijk net wanneer ik er zin in heb.... lekker toch?). Mama heeft ontdekt dat ik het leuk vind om in de lucht gehouden te worden. Dan lijkt het net alsof ik vlieg! Ik moet dan altijd heel erg lachen. Mama en ik hebben altijd veel lol samen.
Toen papa thuis kwam, had ik er al een lange dag op zitten en was ik al best wel moe. Ik lag dus ook binnen de kortste keren helemaal uitgeteld op schoot te slapen. Maar dat geeft niks hoor, zegt papa. Ik kan morgen de hele dag nog met papa spelen!
Tot de volgende keer! Dikke kus! Norian.

woensdag 23 mei 2007

Weer zo'n mooie dag...

Lekker weer een dagje thuis! Vanochtend heb ik met mama lekker nog even in bed uitgeslapen. Niks slaapt zo lekker als samen met mama in bed lekker lang uitslapen! Hier lig ik lekker op het bed en ben ik net een beetje wakker.
Nadat mama me had gewassen, bleek het buiten heel mooi weer te zijn. Mama en ik hebben lekker de hele middag buiten gezeten. Ik heb in mijn korte broek met de babygym gespeeld, terwijl mama lekker een blaadje heeft zitten lezen. Gezellig, hoor!
Vanavond kwamen Leonard en Mieke (onze buren) op bezoek. Ik vond het in het begin een beetje eng, maar later heb ik toch echt heel lekker bij Mieke op schoot gezeten. Altijd leuk als er bezoek komt dat aandacht aan je schenkt!
Morgen mag ik lekker weer een dagje naar de kinderdagopvang. Ik heb er nu al zin in!
Dikke kus! Norian.

maandag 21 mei 2007

Dagje kinderdagopvang...

Hallo,
Vandaag ben ik naar de kinderdagopvang geweest. Ik vind het daar altijd heel leuk, want de juffies (zo noemen ze zichzelf) zijn altijd heel lief voor mij en we hebben altijd heel veel lol. Toch vind ik het ook altijd wel heel vermoeiend en vind ik het ook altijd wel weer lekker om thuis te komen. Papa heeft me vanmiddag opgehaald en daarna heb ik lekker op papa's schoot liggen slapen. Mama was ook weer heel blij om me te zien.
Ik vind het altijd wel heel leuk als er mensen zijn die een reactie achter laten. Zo hadden opa en oma Doetinchem gisteren een leuk berichtje achter gelaten. En dat terwijl ze pas net het internet hebben leren kennen. Knap, hoor! Als je wil, zou ik het heel leuk vinden als je een reactie achter wil laten.
Tot de volgende keer! Dikke kus! Norian.

zondag 20 mei 2007

Lekker in de tuin...

Tsjonge, wat is het lekker om een dagje in de tuin te werken. Ik ben er moe van geworden. Eigenlijk heeft papa de hele dag in de tuin gewerkt en heb ik alleen maar gekeken. Maar dat is ook vermoeiend, hoor! De zon was af en toe best scherp, dus hebben papa en mama mij een petje op gedaan. Ik voelde me een beetje voor aap zitten, maar papa en mama zeiden dat het me schattig stond... Nou, dat zal dan wel. Naast veel geslapen en gespeeld te hebben met de babygym heb ik vandaag eigenlijk weinig gedaan. Hier nog even een foto van hoe ik gisterenavond in de maxi-cosi zat te slapen. Ik ben net een kleine boeddha hier zegt papa... Tot de volgende keer! Dikke kus, Norian.