zaterdag 2 juni 2007

Weer een dagje op de camping

Hoi allemaal,
Rogier was afgelopen woensdag jarig en vierde het vandaag op de camping! Daar zijn we vandaag naar toe geweest. Het was heerlijk weer, dus we hebben de hele tijd lekker buiten gezeten. Papa en mama hadden die mooie pet voor me meegenomen, dus ik kon ook heel beschermd lekker buiten zitten. Biertje er bij en het was weer een geweldige dag!...
Er waren veel mensen: Rogier, Christa, Jelle en Carlijn natuurlijk, maar ook Maartje, Oscar, Noud, Marlot, Walter, José, Nelleke, Tanya en Roger. Het was heel gezellig! Jelle kon al fietsen op zijn grote stoere fiets. Dat vond ik wel knap. Ik kan nog niet eens rechtop zitten, laat staan fietsen...
Marlot was weer helemaal weg van mij. Ze vond me zo lief, dat ze uit liefde in mijn oog prikte. Dat vond ik wat minder leuk... :-( Het was lekker warm, dus ik heb de hele dag in mijn romper gezeten. Ik heb al zin in de vakantie, want dan mag ik altijd in mijn romper zitten, zeggen papa en mama... En dan zie ik oma en opa Nijmegen ook weer. Daar heb ik wel veel zin in.
Welterusten! Dikke kus, Norian.

vrijdag 1 juni 2007

Lekker op stap...

Hallo allemaal,
Vandaag zijn papa ( ja, papa had weer een 'papadag' ), mama en ik lekker een dagje wezen stappen. Eerst zijn we vanochtend in Apeldoorn naar de stad gegaan om voor mij een paspoort aan te vragen. Hiervoor moesten we pasfoto's van mij laten maken. Papa en mama hadden er een hard hoofd in dat het goed zou komen, maar de fotograaf had een paar goede trucjes om mij de goede kant op te laten kijken en daardoor waren de pasfoto's nog snel gemaakt. Papa en mama vonden de foto zelfs zo leuk, dat ze er een paar extra hebben besteld. Nadat we naar het gemeentehuis waren geweest hebben we met z'n drietjes lekker op een terrasje in de zon wat gegeten en gedronken. Dat was heel gezellig!
Daarna zijn we snel naar Doetinchem gegaan, want daar wilde papa en mama in de stad op zoek naar een nieuwe bril voor mama en een zonnebril voor papa. Ik mocht gedurende die tijd lekker met opa en oma Doetinchem spelen. Opa was werken, dus ik heb een flink eind met oma gewandeld en vervolgens lekker geslapen. Heidi en Niels kwamen plotseling ook nog langs. Dat was nog eens een leuke verassing! Niels wilde me de hele tijd kusjes geven. Dat vond ik wel leuk! Jammer genoeg zijn we vergeten foto's van Niels te maken; volgende keer moeten we dat zeker doen! Toen papa en mama terug kwamen, lag ik lekker boven in bed te slapen. Papa heeft een zonnebril besteld, maar mama geen bril omdat mama eerst haar lenzen weer wil gaan proberen te gebruiken. Opa was in de tussentijd ook van het werk thuis gekomen. Daar heb ik nog even een goed gesprek mee gehad. Opa en ik kunnen erg goed met elkaar praten...
Aan het einde van de avond was ik zo moe, dat ik weer als een boeddha in de maxi cosi lag te slapen. Maar wat heb ik een leuke dag gehad!
Dikke kus, Norian!

woensdag 30 mei 2007

Naar het consultatiebureau...

Hallo allemaal,
Vanochtend ben ik naar het consultatiebureau geweest. Ik ging er eigenlijk naar toe voor mijn derde inenting, maar die wilde ik niet... Nee hoor, ik had de afgelopen dagen een beetje koorts en toen hebben papa en mama in overleg met de verpleegkundige besloten dat het beter was even te wachten. In principe kon het eigenlijk geen kwaad, maar als papa en mama liever hadden dat we even zouden wachten totdat ik weer wat fitter was, dan was dat geen probleem. Nu krijg ik de prikjes 20 juni. Dan zal ik me toch wel weer wat beter voelen, denk ik.
Ze hebben me nog wel gewogen en gemeten op het consultatiebureau. Ik zat met mijn 63,5 cm lengte en 6480 gram weer precies op het gemiddelde, dus dat zit nog wel goed. Na het consultatiebureau ben ik met mama een heel stuk gaan wandelen. Nou ja, ik in de wandelwagen en mama lopend... Het was lekker weer, dus dat was weer leuk. Welterusten en tot de volgende keer! Dikke kus, Norian.

maandag 28 mei 2007

Opa en Oma op bezoek...

Hallo allemaal, Vandaag waren opa en oma Doetinchem op bezoek. Ondanks het feit dat ik een beetje koortsig was, heb ik toch veel schik met opa en oma gehad. Papa en mama zeiden dat ik koorts had, maar ik heb er weinig van gemerkt. Beetje warm, maar ik was er niet minder vrolijk om hoor! Ik moet altijd erg lachen om opa. En ik kan hele gesprekken met opa hebben. De rest weet dan niet waar we het over hebben, maar opa en ik wel... Papa en mama hebben vanochtend (ja, nu pas...) het schilderijtje opgehangen dat ze van opa en oma Nijmegen (of is het opa en oma Casteil?...) hebben gekregen. Ze hebben het zó opgehangen dat ik het kan zien als ik op de commode lig. Ik vind het een hééél mooi schilderij, want als ik op de commode lig, lig ik er de hele tijd naar te kijken. Ik hoop dat ik vanacht lekker slaap ondanks de koorts, want morgen ga ik weer naar de kinderdagopvang. En daar wil ik wel weer met alles kunnen spelen zoals altijd... Slaap lekker! Dikke kus, Norian.

zondag 27 mei 2007

In bad en formule 1...

Vanochtend ben ik lekker met mama in het grote bad geweest. Dat vond ik wel heel leuk. Toen ik geboren was, hebben papa en mama verschillende geboortemanden met kadootjes gekregen. In 1 van die manden zat een schildpadje voor in bad. Als die in aanraking met water komt. gaat er een lampje in de schildpad branden. Ik heb in bad de hele tijd met dat schilpadje zitten spelen. Dat vind ik erg leuk en lekker, want ik stop tegenwoordig alles in mijn mond... Gelukkig had mama speciale babyzeep in het bad, zodat dat niet schadelijk voor me was. Ik vond het leuk met mama in bad. Vanmiddag was de Grand Prix van Monaco op de televisie. Papa wilde daar graag naar kijken en ik heb lekker op zijn schoot mee zitten kijken. Zoals je op de foto kunt zien, hebben we lekker samen op de bank Formule 1 gelegen. Spannend hoor, al die snelle auto's. Mijn favoriet is Honda, want die hebben een auto waar de wereldkaart op staat. Lijkt wel een hele snelle wereldbol... Nu ga ik weer lekker slapen, want morgen komen opa en oma Doetinchem en dan wil ik wel weer lekker wakker en vrolijk zijn. Welterusten! Dikke kus, Norian.

Lekker weer weekend...

Wat is het weekend toch altijd weer leuk! Dan zijn papa en mama allebei thuis en gaan we altijd leuke dingen doen. Zo zijn we vanochtend naar de stad geweest. Daar hebben papa en mama een heel stoer mutsje voor mij gekocht. Kijk maar op de foto. Staat me goed, toch?
Vanavond zijn we naar Rogier en Christa op de camping geweest. Papa ging met Rogier wild zoeken in het bos onder begeleiding van een gids. Ik heb lekker met mama bij Christa in de vouwwagen gezeten. Lekker warm bij het kacheltje... Ik heb er nog even over nagedacht of ik met papa mee moest gaan. Zoals je op de foto kunt zien, had ik de verrekijker van papa al te pakken. Uiteindelijk heb ik toch maar besloten niet mee te gaan. Dat was maar goed ook, want papa en Rogier hebben alleen maar een konijn gezien. Nou, dat is de moeite van de lange wandeling ook amper waard!... Nu ben ik blij dat ik met mama in de vouwwagen ben gebleven...
Welterusten! Dikke kus, Norian.