zaterdag 9 juni 2007

Pfoeh, wat een warmte...

Hallo allemaal!
Het was erg warm vandaag. Mama was lekker thuis, dus heb ik de hele dag in mijn korte broek liggen spelen (volgens mij is deze korte broek van Noud geweest. Lief hè, dat ik die mag hebben!). Het was vandaag wel gezellig met mama samen. Ik vond het wel een beetje warm, hoor. Daarnaast ben ik de afgelopen week ook nog een beetje verkouden geworden, dus alles bij elkaar zat ik vandaag niet zo lekker in mijn vel. Dan ben ik altijd wel blij dat mama thuis is en ik niet naar het kinderdagverblijf hoef. Ik vind het daar wel gezellig hoor, maar thuis met mama is toch altijd het lekkerste!
Papa kwam vanavond een beetje laat thuis. Papa had opa Fred en oma Annelies gesproken en die kijken er hééééél erg naar uit dat we komen. Ik heb daar ook wel heel veel zin in, want ik ken opa Fred en Oma Annelies eigenlijk nog niet zo goed. Nou lach ik naar iedereen, dus dat zou geen probleem moeten zijn.... ;-) Het duurt ook nog maar 5 weekjes en dan gaan we al op vakantie. Mijn eerste grote reis!!! Dat is wel spannend. Ik heb mijn koffertje al klaar staan.
Nu ga ik lekker slapen en dromen van mijn eerste grote vakantie.
Dikke kus, Norian.

woensdag 6 juni 2007

Dagje thuis met mama...

Hallo, hallo...
De afgelopen 2 dagen ben ik op het kinderdagverblijf geweest. Dat vind ik altijd heel erg leuk, maar ook wel vermoeiend. Ik was aan het einde van de dag zo afgepeigerd, dat ik niet meer de energie kon opbrengen om nog iets op mijn weblog te zetten... Vandaag was mama weer een dagje thuis, dus heb ik lekker met mama de dag doorgebracht. Eigenlijk hebben we niet zoveel gedaan. Ik heb lekker in de box liggen spelen.
Mama en papa hebben naast mij nog 2 andere kindjes: Max en Tara. Ik had eigenlijk nog niet goed kennis met ze gemaakt tot nu toe, dus mama vond het tijd dat dat eens ging gebeuren. Tegen de veiligheid van mama's voeten kwamen Max en Tara polshoogte nemen van mij. En ik vond het ook erg leuk! Ik probeerde ze zelfs een beetje te aaien, maar dat vonden ze toch nog wel spannend...
Nu ga ik lekker slapen en dromen van mijn nieuwe vriendjes, Max en Tara.
Dikke kus, Norian.

zondag 3 juni 2007

Bij Koen en Thijs op bezoek...

Hallo, Vandaag zijn we bij Iris, Jean Paul, Koen en Thijs op bezoek geweest. We hebben lekker de hele middag buiten gezeten omdat het zo'n lekker weer was. Koen en Thijs waren heel lief voor mij. Toen ik lag te slapen wilden ze de hele tijd kijken hoe het met me ging. Op zich heel lief, alleen waren papa en mama een beetje bang dat ik er wakker van zou worden. Ze moesten vooral Thijs de hele tijd van de wagen weg houden, want het is natuurlijk het leukste om ergens aan te zitten wat eigenlijk niet mag...
De buurmeisjes kwamen nog even langs om te spelen. We hebben met z'n allen gezellig op het kleed zitten spelen. Ik zat er ook bij zoals je kan zien... (!!) ... Alhoewel.... Als je wil weten hoe het echt was, zal je toch even op mijn fotoalbum moeten kijken.... (Papa vindt spelen met Photoshop errug leuk...;-)
We hebben lekker chinees gegeten. De melk van mama wordt daar altijd erg lekker van! Na het eten kreeg iedereen nog een ijsje. Vooral Koen heeft er erg van zitten smullen zoals je kunt zien.
Toen we 's avonds thuis waren, waren papa en ik aardig uitgeteld. We hebben samen lekker nog even liggen slapen op de bank...
Nu ga ik maar weer naar mijn echte bedje. Welterusten! Dikke kus, Norian.