zaterdag 16 juni 2007

Uit logeren bij Carlijn en Jelle op de camping...

Hallo allemaal!
Vannacht ben ik wezen logeren bij Carlijn en Jelle. Mama vond dat ik daarvoor wel schoon moest zijn, dus heeft mama me gisteren eerst in bad gedaan. Mama heeft voor het eerst de houder in het badje gedaan waar ik in kon liggen. Dat vond ik erg leuk en het ging ook erg goed. Ik word een beetje zwaar voor papa en mama om me vast te houden in het bad en nu hebben ze daar een hulpje bij.
Na het badje heeft mama me naar Christa, Carlijn en Jelle gebracht (Rogier kwam later op de dag). En weet je waar ze waren? Op de camping! Dat was wel heel erg gezellig! Ik ben dus vannacht niet alleen voor het eerst alleen ergens wezen logeren, maar daarnaast heb ik ook voor het eerst van mijn leven gekampeerd! Dat is nog eens een spannend avontuur, hè? Christa heeft voor mij opgeschreven wat ik op de camping allemaal heb meegemaakt, want dat weten papa en mama natuurlijk niet. Hier komt het verhaal van Christa:
_____________________________
Jippie!
Eindelijk mag ik een nachtje logeren op de camping! Ik was er al vaker geweest, maar telkens namen papa en mama mij weer mee. Tot vrijdag; nadat mama alle spullen voor mij ingepakt had, gingen we dan eindelijk op weg… Op de camping zaten Jelle en Carlijn al met smart op mij te wachten. Nadat mama en Christa de hele middag hadden gekletst, ging mama (eindelijk) weg. Hoera! Ik mocht blijven! Samen met Christa heb ik mama uitgezwaaid. Daarna heb ik nog even lekker op schoot gezeten en kreeg ik een lekker flesje melk. Die ging er wel in. Na het eten heb ik nog even met Carlijn op bed gespeeld. Ze wilde me steeds aaien, kusjes geven en als ik mijn speen uitspuugde, stopte Carlijn hem er weer in. Leuk spel! Daarna heb ik Rogier effe aan ’t werk gezet. Ik deed of ik krampjes had (had ik ook echt eigenlijk) en toen heeft Rogier lekker met mij gewandeld. Ik mocht opblijven terwijl Jelle en Carlijn al moesten slapen. Helaas was ik te moe om daar lang van te genieten….. ’s Morgens werd ik om 7 uur wakker en mocht ik bij Rogier en Christa liggen. Daar kreeg ik weer lekkere melk. Jelle werd ook wakker en wilde mij graag mijn melk geven. Dat was wel supergezellig! Hij vond dat ik een lief oortje had en een leuke slaapzak. Toen werd Carlijn wakker en gingen we met z’n allen in ’t grote bed spelen. Na het spelen gingen we aankleden. Jelle zocht kleren voor mij uit… wat werd ik mooi….! De wedstrijd wie ’t eerste aangekleed had, won Jelle, maar hij vond dat ik ook “gewonnen mocht zijn”. Lief hè?! Daarna was ik weer erg slaperig en viel zomaar in slaap. Toen ik wakker werd, was Jelle knutselen, lag Carlijn in bed en mocht ik heerlijk bij Rogier liggen tot Jelle weer terug was. Toen wandelden Jelle en ik naar de bakker voor het ontbijt. Ik hoop maar dat papa en mama nog lang niet komen, want dan moet ik vast weer mee naar huis…..
_______________________________
Toen papa en mama me op kwamen halen, had ik net honger gekregen en zo kon mama me meteen de fles geven. We hebben nog even gezellig op de camping gezeten en daarna zijn we naar huis gegaan. Nou, dat was me het avontuur wel. Nu maar weer afwachten wat ik morgen allemaal weer meemaak.
Dikke kus! Norian.

donderdag 14 juni 2007

Dagje kinderdagopvang...

Hallo!
Vandaag ben ik naar de kinderdagopvang geweest. Ik kan altijd heel leuk spelen met juffie Rebecca en juffie Kim. Vooral Kim vind ik erg leuk. Eigenlijk heb ik wel een beetje een oogje op Kim. Mama kwam me aan het einde van de dag ophalen, maar ik vond het maar moeilijk om mijn aandacht van juffie Kim af te houden... En toch vind ik het ook altijd wel weer heel leuk om mama en papa te zien. Ik ben altijd helemaal vrolijk als ik ze weer zie en dat geldt ook andersom, zegt papa. Vanavond heb ik - zoals je op de foto kunt zien - lekker met papa op de grond liggen spelen. Ik kan al heel goed zelf dingen pakken en samen met papa lekker knuffelen kan ik ook heel goed. Gezellig, hè? Mijn verkoudheid lijkt zo goed als over te zijn, dus daar ben ik wel blij om. Morgen ga ik bij Rogier, Christa, Jelle en Carlijn logeren omdat papa en mama een dansfeest hebben. Wel jammer dat ik niet mee mag, maar ik heb wel heel veel zin om bij Jelle en Carlijn te gaan logeren. En daarnaast kan ik toch nog niet dansen. Eerst leren kruipen, zegt papa...
Welterusten! Dikke kus, Norian.

woensdag 13 juni 2007

Naar de dokter...

Hallo!
Niet schrikken, hoor! Vorige week was ik erg verkouden en mama vertrouwde het niet helemaal. Toen zijn we even naar de dokter geweest om daar naar te laten kijken. De conclusie was dat ik gewoon erg verkouden was en daarnaast hoorde de dokter een heel klein beetje slijm vast zitten in mijn longetjes. Voor de zekerheid heb ik toen een antibiotica kuurtje gehad. Gelukkig knapte ik snel weer op en het leek er gisteren al op dat alles eigenlijk al wel weer over was. Vandaag ben ik nog even met mama samen naar de dokter geweest om dat te controleren. En inderdaad: mijn verkoudheid is alweer een stuk minder en mijn longen klinken ook weer goed. Gelukkig dat er mensen zijn die de antibiotica hebben uitgevonden! Verder zijn mama en ik vandaag een heel stuk wezen wandelen want het was heel lekker weer! Leuk vind ik dat altijd!
Ik ga lekker weer slapen, want morgen ga ik weer een dagje naar de kinderdagopvang. Als ik daar geweest ben, ben ik altijd zó moe, dat ik niks meer op mijn weblog kan zetten (of papa weet gewoon niet wat ik dan de hele dag gedaan heb...).
Welterusten! Dikke kus, Norian.

maandag 11 juni 2007

Papa dag 2...

Hoi allemaal! Vandaag had papa zijn tweede echte papa-dag (de andere papa dagen tot nu toe vielen op feestdagen...). We hebben er een mannen-onder-elkaar-dag van gemaakt. Vanochtend ben ik met papa eerst mijn paspoort op gaan halen. We hadden vorige week een paspoort voor mij besteld. Net als bij mijn nichtje Marlot ging het maken van de pasfoto verbazingwekkend goed. Zo goed zelfs, dat papa en mama een paar extra afdrukken hebben besteld. Daarna zijn we toen naar het gemeentehuis gegaan om voor mij een paspoort te bestellen. Die was vandaag klaar, dus gingen papa en ik hem ophalen. De mevrouw achter de bali zei dat ik er mooi op stond. Wat vinden jullie? Nadat we naar het gemeentehuis zijn geweest, hebben papa en ik lekker koffie gedronken op het terras. Het was ten slotte erg mooi weer. Toen papa de koffie op had, hebben we nog even kleertjes voor mij gekocht (onder andere een hele stoere zwembroek, voor op vakantie!) en daarna zijn we weer naar huis gegaan. Daar heb ik nog even lekker in de wipstoel met de babygym liggen spelen en toen ben ik lekker gaan slapen. Toen ik weer wakker werd, kwam mama thuis. Ik ben altijd blij om mama weer te zien, al zie je dat niet zo goed op de foto...
Nou, ik ga maar weer eens slapen. Welterusten! Dikke kus, Norian.

zondag 10 juni 2007

Trouwdag oma en opa Doetinchem en nieuw huis Tom en Marie-José...

Hallo allemaal,
Vandaag waren opa en oma Doetinchem 37 jaar getrouwd!!! Daarom zijn we er vanochtend al redelijk vroeg naar toe gegaan. Ik had op het laatste moment nog even zin om alles onder te spugen, dus het werd iets later dan gepland.... ;-) Maar, om 11 uur zaten we dan toch aan de koffie met gebak! Ik dan niet, maar papa en mama, Heidi, Eric, Niels en opa en oma dan natuurlijk wel. Ik heb lekker bij opa en oma boven in mijn campingbedje liggen slapen en ben gezellig met iedereen op de foto gegaan.
's Middags zijn we met z'n allen naar mama's neef Tom en zijn vriendin Marie-José geweest omdat zij samen zijn gaan wonen en sinds kort een nieuw huis hebben. Dat was in Ewijk. Het huis is erg mooi, vooral de cavia en het konijn vond ik erg leuk. Ze hebben een mooie tuin waar ik ook weer lekker in heb liggen slapen...
Al met al een heel gezellig en leuke zondag!
Welterusten! Dikke kus, Norian.

Nog zo'n warme dag...

Hallo iedereen,
Vandaag was het weer zo'n warme dag! We hebben de hele dag binnen gezeten omdat het buiten afwisselend heel warm was of regende. Het lijkt wel tropisch weer (alsof ik weet wat dat is...). Omdat ik nog steeds verkouden ben, hebben papa en mama maar besloten dat we nergens naar toe gaan en lekker thuis blijven. Vandaag heb ik lekker de hele tijd met papa en mama gespeeld. Dat was leuk!

Mama had me op de grond op het kleed gelegd en toen zat er ineens iets heel raars om mijn voet. Mijn buikspieren en mijn controle over mijn benen zijn nog niet zo goed, maar ik probeerde de hele tijd te kijken wat er nou precies om mijn voet heen zat. Dat was een leuk spelletje!

Daarna heb ik met papa lekker wat zitten lezen in een tijdschrift. Mooie auto's staan daar in, hoor! Zo'n auto wil ik later ook wel als ik groot ben!Vanmiddag heb ik van papa de fles gekregen. Papa hield de fles vast, maar dat vond ik eigenlijk maar raar. Ik heb snel zelf de fles in mijn handjes gepakt, zodat papa hem niet meer vast hoefde te houden. Knap van mij, hè?

Nou, ik ga weer lekker slapen en dromen van mooie auto's! Dikke kus, Norian.