zaterdag 23 juni 2007

Papa's verjaardag...

Hallo allemaal,
Papa was vandaag jarig. Papa had van mama eerder al zijn verjaardagkado gekregen: een barbecue (of zoals papa zegt, een 'buitenkeuken'), dus eigenlijk had papa geen kado meer verwacht van ons. Des te groter was zijn verbazing toen vanochtend bleek dat ik toch nog een paar kados voor hem had. Vanochtend heeft papa op bed zijn kados uitgepakt. Ik heb hem daarbij geholpen. Papa heeft een hele stoere barbecue set gekregen en een kookboek met lekkere recepten voor op de barbecue. Daarnaast heeft mama ook nog een sproeikop gegeven aan papa. Die laatste hadden we sowieso nodig, dus dat kwam goed uit... ;-)
Daarna is papa allerlei boodschappen gaan doen, want vanmiddag zouden we wat bezoek krijgen en morgen komen er nog veel meer mensen, want papa had bedacht dat dat handiger was vanwege het feit dat er nog allerlei boodschappen gedaan moesten worden en zo. Vanmiddag zijn oma Hanny en opa Willie en Heidi, Eric en Niels geweest. Dat was heel gezellig. Ze zijn ook blijven eten en papa had lekkere macaroni ham-kaas gemaakt. Als toetje hadden we vruchtenyoghurt. Ik zeg 'we' want ik mocht ook wat! Jazeker! En ik vond het nog lekker ook. Even later kwam het er overigens wel weer uit, maar ja, wat wil je ook als je voor de eerste keer yoghurt krijgt...
Opa en oma zijn nog even gebleven om de eerste helft van de voetbal finale EK onder de 21 jaar te kijken. Daarna zijn ze snel naar huis gegaan, want dan konden ze het laatste stukje van de 2de helft nog zien. Ik hoop dat ze dat gehaald hebben, want Nederland is Europees Kampioen geworden! Goed hè! Papa en ik hebben samen gezellig de tweede helft zitten kijken.
Morgen komen er nog véééél meer mensen, dus ik ga maar gauw slapen. Welterusten!
Dikke kus, Norian.

woensdag 20 juni 2007

Prikjes...

Hallo iedereen,
Vandaag heb ik voor de derde keer inentingen gehad. De vorige keer dat ik de inentingen zou krijgen, was ik een beetje ziek en durfden papa en mama het eigenlijk niet aan. Daarom hebben we even gewacht tot ik weer een beetje beter was. Vandaag was dus de grote dag! Ik moest er wel helemaal met mama voor naar Beekbergen. En dat is ver voor mij... Mama zei dat ik heel erg stoer en flink was. Ik heb bij de tweede prik heel even een beetje gehuild, maar helemaal niet zo veel. Mama vond me een echte vent, zei ze...
's Middags zijn mama en ik naar de winkel geweest. Mama dacht een heel eind met me te gaan wandelen, maar het weer betrok dus hebben we er maar een kort tochtje van gemaakt.
Nou, ik ga weer slapen want morgen mag ik weer naar de kinderdagopvang en dat vind ik altijd heel leuk.
Dikke kus, Norian.

zondag 17 juni 2007

Vaderdag...

Hallo,
Papa had vandaag zijn eerste vaderdag!!!! Vanochtend heb ik daarom met papa en mama samen op bed ontbeten. Dat was erg leuk. We hadden allemaal kadootjes voor papa: Ik had een knutselwerkje gemaakt op het kinderdagverblijf en ik (eigenlijk mama) had ook nog een lekkere aftershave van Hugo Boss en een leuk boek voor papa gekocht. Dat vond papa wel erg leuk!
Nadat we hadden ontbeten zijn we naar opa en oma in Doetinchem geweest. Opa is namelijk mama's papa... Snappen jullie het nog? Ik eigenlijk niet... Maar goed, daar zijn we de hele dag gebleven. Heidi, Eric en Niels waren er ook. Dat was erg gezellig. Ik kan altijd heel erg lekker knuffelen met Niels. Ik vind Niels wel lief. Mama heeft nog met Niels buiten in de tuin van opa en oma gespeeld. Leuk, hè?
Morgen ga ik weer naar de kinderdagopvang. Welterusten!
Dikke kus, Norian.