zaterdag 30 juni 2007

Spelen met mijn grote neef Niels...

Hallo Iedereen!
Daar is hij dan: de dag waar ik al dagen naar uitkijk!! Papa en mama hebben een dag voor alle volwassen collega's van papa in een zogenaamd volwassen sprookjes- en avonturenpark ergens in Kaatsheuvel. Nou dat zal mij een biet wezen, want het enige voor mij belangrijke is dat ik dan naar één van mijn grote neven mag spelen. Vandaag ga ik de hele dag naar Niels. Ome Eric en tante Heidi waren net de kreukels uit hun gezicht aan het strijken toen ik voor de deur stond. Heb gelijk met Niels mijn ochtendgymnastiek gedaan. Ben daarna moe maar voldaan gaan slapen, daarna hebben we een wandeling gemaakt. Toen is de oma van Niels ook nog even wezen kijken( die oma ken ik niet zo goed hoor!) en die heeft me ook maar meteen de fles gegeven. Die ging erin als koek Ben toen samen met Niels weer lekker gaan slapen en toen ik wakker was heb ik een lekker bakje berenchips gehad samen met Niels.(Lekker spul hoor, stevige bite; heel iets anders dan melk) Daarna heb ik nog lekker liggen spelen en toen kwamen papa en mama al weer bij Eric en Heidi(vond wel dat ze een beetje snel terug waren, dus dat spelen de gehele dag met Niels moet ik nog maar eens over doen!) Samen hebben we toen lekker friet met sla en een hamburger gegeten! Nou ben ik moe van deze dag en ga ik lekker slapen Dikke kus Norian (PS Gastredacteur voor vandaag was Heidi)

vrijdag 29 juni 2007

Weer een lekker dagje thuis...

Hallo allemaal, Vandaag had ik weer een lekker dagje thuis met mama. Ik heb lekker in mijn wipstoel met mijn babygym en andere speeltjes liggen spelen. Tegenwoordig komt Tara ook altijd even kijken wat ik allemaal aan het doen ben. Dat vind ik wel heel gezellig en interessant. Verder had ik maar een lui dagje. Beetje spelen, slapen en lekker liggen. Tara had trouwens ook een lui dagje. Ze lag de hele tijd bij me in de buurt languit op de grond. Leuk hè? Verder heb ik nog wel even de post doorgenomen. We hadden een hele mooie kaart van oma Hanny en opa Willy. Dat was nog eens een leuke verassing! Helemaal uit Portugal. En volgens mama is dat hééééél ver kruipen. Al kan ik dat nog niet eens.... ;-) Tot de volgende keer! Dikke kus, Norian.

maandag 25 juni 2007

Uitrusten...

Hallo allemaal,
Vandaag stond in het teken van 'uitrusten'. Papa moest een beetje uitrusten van zijn verjaardag gisteren (tsja... als je boven de 30 bent, dan wordt het allemaal wat zwaarder, hè...) en ik eigenlijk ook. Gelukkig had papa vandaag een papadag, dus konden we lekker rustig aan doen. We hebben vandaag dus eigenlijk ook niet veel meer gedaan dan een beetje luieren op de bank (met de poezen) en een beetje spelen. Wel gezellig zo, hoor.
Papa en ik zijn vanmiddag nog wel even het dorp in gelopen, maar dat was wel weer genoeg actie (en daarnaast kwamen er hele donkere regenwolken aan) dus zijn we weer snel teruggegaan.
Nou, ik ga maar weer eens slapen.
Welterusten! Dikke kus, Norian.

zondag 24 juni 2007

Papa's feestje...

Hallo allemaal,
Papa was gisteren eigenlijk jarig, maar vandaag vierde papa zijn feestje! Iedereen was uitgenodigd. 's Ochtends voordat het bezoek kwam ben ik eerst nog een stukje wezen wandelen met mama en daarna kwam het eerste bezoek. Rogier, Christa, Jelle en Carlijn kwamen wat vroeger om papa en mama te helpen met de voorbereidingen. Dat was wel heel fijn. Daarna kwam de rest van het bezoek: Erwin, Jeanine, Sterre en Ninthe, Mischa, Sandra, Britt en Tim en Maartje, Oscar, Noud en Marlot waren er. Dat was leuk, zeg! Het was wel een drukte in huis... Papa en mama waren er verbaasd over hoe weinig ik me aan trok van al deze drukte. Ik heb 's middags eerst lekker lang in mijn bedje liggen slapen tot ik eten kreeg en vervolgens heb ik midden in de drukte beneden lekker rustig in de box liggen spelen. Af en toe kwam er dan even iemand kijken en dan lachte ik even lief en vervolgens ging ik weer verder spelen. Tot dat ik moe werd en mama me weer naar bed bracht. Daar ging ik ook weer meteen slapen. Goed, hè? Dat was wel weer een heel avontuur en volgend jaar is er in ieder geval nog 1 kindje bij: Mischa en Sandra krijgen eind juli (of begin augustus) namelijk nog een kindje! Hoe meer zielen...
Nou, ik ga maar weer snel verder slapen om alle indrukken van vandaag te verwerken. Mochten opa Willie en oma Hanny dit morgenvroeg nog lezen, dan wens ik jullie een hele fijne vakantie en veel plezier toe! Ook namens papa en mama!
Dikke kus, Norian.