vrijdag 6 juli 2007

Een beetje ziek...

Hallo allemaal,
De afgelopen week ben ik een beetje ziek geweest. Maandag had ik ineens best hoge koorts en toen is papa dinsdag met mij naar de dokter geweest. Het bleek allemaal wel mee te vallen en het was eigenlijk uiteindelijk alleen maar een flinke verkoudheid. Toch had ik er best wel veel last van, hoor! Die dokter heeft mooi praten. Ik zat er mee... Ik heb de afgelopen week dus ook heel veel geslapen en daarom weinig tijd gehad om mijn weblog bij te werken. Daarom nu dan toch maar even snel een klein stukje.
Opa en oma Hanny en Willy zijn afgelopen maandag terug gekomen uit Portugal. Vandaag waren ze even bij ons op bezoek, omdat wij volgende week op vakantie gaan en ze mij natuurlijk nog wel even wilde zien voordat wij weg gingen. Papa en mama ook, hoor. Het was heel gezellig, al moest ik af en toe wel wat huilen omdat ik zo'n pijn aan mijn buik had. Gelukkig konden opa en oma mij goed afleiden, zodat de buikpijn niet zo erg was. We hebben lekker met z'n allen gegeten en daarna zijn opa en oma naar huis gegaan.
Nou, ik ben hartstikke moe, dus ik ga maar gauw naar bed... Trusten!
Dikke kus, Norian.

zondag 1 juli 2007

Mario en Colette op bezoek...

Hallo!
Vanmorgen bedacht mama dat ik misschien wel even in mijn eigen stoel kon zitten. En voilá, het kon! Wat zit ik er stoer bij, hè, zo in mijn eigen stoel! Nou maar afwachten tot ik er ook in kan zitten tijdens het eten...
Vanmiddag waren Mario en Colette op bezoek! Ik was heel lekker aan het slapen en toen ik wakker werd, zat er ineens bezoek op mij te wachten! Mario en Colette (een oom en tante van papa) waren naar mij komen kijken. Dat was nog eens gezellig! Het was heerlijk weer, dus hebben we lekker in de tuin gezeten. Colette heeft me de fles gegeven en daarna heb ik ook nog even bij Mario op schoot gezeten. Ze hadden hele leuke kado's voor me meegenomen: Zomerkleertjes en een hééééél groot knuffelschaap! Echt heel erg leuk!
Ik ga weer lekker slapen en dromen van mijn knuffelschaap. Morgen ga ik namelijk weer naar de juffies van het kinderdagverblijf en dan wil ik altijd wel uitgeslapen zijn...
Dikke kus, Norian.