zaterdag 18 augustus 2007

Verjaardag Ninthe en Erwin...

Hallo!
Vandaag zijn we naar de verjaardag van Ninthe en Erwin geweest. Erwin is komende dinsdag eigenlijk pas jarig en Ninthe is afgelopen dinsdag jarig geweest. En ze vierden het vandaag tegelijk! Leuk hè? Het was erg gezellig. We hebben met z'n allen buiten gezeten en er kwamen allemaal mensen met kindjes op bezoek. Ik heb mijn ogen uitgekeken. Vooral Bram vond ik erg interessant. Bram is de zoon van Rob en Carien en 2 maanden jonger dan ik. We hebben gezellig naar elkaar gekeken en zelfs nog even geknuffeld. Dat vond ik wel heel leuk! Erwin had van Jeanine een bakfiets gekregen. Stoer ding, hoor! Ik geloof dat Jeanine hem eigenlijk liever wilde hebben dan Erwin. Maar dat geeft niks. Jeanine heeft er even op gefietst om hem te showen. Dat zag er wel erg gezellig uit!
Papa en mama hebben er ook weer een leuk kadootje voor mij bij, want we hadden iets voor Ninthe gekocht, maar dat had ze al en nu mag ik het hebben! Ninthe krijgt gewoon iets anders, hoor! Binnenkort gaan we weer een keertje bij ze langs om een nieuw kado te brengen. Dan kunnen we meteen bij Niek op bezoek. Niek is de nieuwe zoon van Mischa en Sandra. Toen we weg gingen, wilden we daar nog snel even langs gaan. Helaas waren ze toen niet thuis, maar we komen snel langs!
PS. Nog even een berichtje voor de papa en mama van Bram: het hoedje hebben papa en mama bij de Prenatal gekocht. Staat me goed, hè?
Nou, ik heb weer een drukke dag achter de rug, dus ik ga maar gauw slapen.
Dikke kus! Norian.

vrijdag 17 augustus 2007

Grote jongen...

Hallo allemaal!
Mama zegt dat ik al een grote jongen wordt. Sinds dat we terug zijn van vakantie zijn papa en mama eindelijk begonnen met mij wat fruit te geven. Dat werd tijd, zeg! En wat vind ik het lekker! Het kan me niet snel genoeg gaan. Ondertussen heb ik al peer, banaan en perzik geproefd en ik vind het allemaal even lekker! Daarmee verandert er overigens nog wel iets anders. Ik heb de afgelopen 2 dagen niet gepoept en vanochtend lag er ineens een echt drolletje in mijn luier. Daar moesten papa en mama wel even aan wennen... :-)
Naast mijn eet- en poep veranderingen, kan ik ineens sinds afgelopen week mezelf van mijn buik op mijn rug draaien. Dat vind ik erg spannend. Van mijn rug op mijn buik is nog iets moeilijker, dus dat moet ik nog even oefenen. Ik ben afgelopen woensdag weer eens een keer naar het consultatiebureau geweest en alles was helemaal goed. Ik weeg nu 7380 gram en ik ben 66,5 cm lang. Precies volgens de curve!
Vandaag zijn papa en mama 1 jaar getrouwd en straks komen Heidi, Niels, Opa en Oma op bezoek, dus ik ga maar gauw even slapen om dan uitgerust te zijn als het bezoek komt.
Tot de volgende keer! Dikke kus, Norian.

zondag 12 augustus 2007

Bij Heidi, Eric en Niels op bezoek...

Hallo!
Vanmiddag ben ik bij Niels wezen spelen. Dat was gezellig! Niels had een nieuw konijn: Pluis. En Pluis is heel lief! Verder ben ik nog met Niels van de glijbaan afgeweest. Dat was spannend! Zoals je kan zien, hebben Niels en ik wel lol samen. Ik vond het wel een beetje eng, maar eigenlijk ook wel leuk.
Nou, ik ga maar weer lekker slapen en dromen van mijn glijbaan avontuur, want morgen moet ik weer fris en vrolijk zijn om naar het kinderdagverblijf te gaan.
Welterusten!
Dikke kus, Norian.

Uitstapje...

Hallo allemaal,
We zijn alweer een weekje terug van vakantie en weer lekker in ons eigen huisje. Papa's internet verbinding heeft wat problemen, dus ik kan niet zo vaak iets nieuws op mijn weblog zetten, maar nu mocht het dan toch even... Zoals jullie kunnen zien, kan ik tegenwoordig lekker in de kinderstoel zitten bij papa en mama aan tafel. Dat is wel heel gezellig. Veel leuker dan als ik ergens in de wipstoel in een hoekje wordt gestopt... Dan speel ik gewoon een beetje met mijn spulletjes en dan kunnen papa en mama lekker eten (in dit geval lasagna).
Gisteren zijn papa, mama en ik op de Posbank wezen wandelen. Het
was erg mooi weer (zo mooi, dat ik mijn armpjes een beetje verbrand heb, ondanks de zonnebrand die mama er op had gesmeerd) dus het was lekker wandelen daar. Het was allemaal helemaal paars. Papa vertelde dat dat de hei is die in bloei staat. Dat is mooi! Ik had nog nooit zoiets moois gezien. Het leken wel een heleboel heuvels met lavendel of zo! Ik heb mijn ogen uitgekeken. Ik was er zo van onder de indruk dat ik op een gegeven moment nog bij papa in de draagzak in slaap ben gevallen. Wel lekker hoor, dat gehobbel in zo'n draagzak!
Strakjes gaan we naar Heidi, Eric en Niels. Kan ik lekker met Niels spelen. Ze hebben een konijntje, dus ik ben heel benieuwd! Ik ga eerst nog even slapen en dan kunnen we gaan.
Dikke kus, Norian.