vrijdag 24 augustus 2007

Dagje naar oma en opa...

Hallo allemaal!
Vandaag ben ik met mama naar oma Hanny en opa Willie in Doetinchem geweest! Dat was heel gezellig! 's Ochtends heeft mama me eerst even in bad gedaan en daarna ben ik nog even gaan slapen. Toen ik wakker werd, kreeg ik eerst de fles en daarna zijn we naar Doetinchem afgereisd.
Daar aangekomen had oma een lekkere verrassing voor me; een lange vinger koek! Dat vond ik lekker! En het mooie is, dat oma een hele trommel vol heeft........ Dus wat dat betreft moeten we er maar snel weer langs.....
's Middags heb ik in Doetinchem warm gegeten; een potje bruine bonen met appel en mama had er een aardappel van oma doorheen geprakt; dat vond ik ook errug lekker!! Mama zei al; echt een kind van zijn moeder.....
Opa moest overdag nog werken, dus die kwam aan het eind van de middag pas thuis, maar daar heb ik ook nog even lekker mee geknuffeld en gekletst., maar toen moesten we toch echt naar huis, want papa en mama moesten nog eten.
's Avonds zijn we nog bij de buren Leonard en Mieke op bezoek geweest; dat was ook errug gezellig. Al met al heb ik gisteren dus een drukke dag gehad, maar wel heel gezellig allemaal.
Tot de volgende keer!
Dikke kus van Norian.

maandag 20 augustus 2007

Verjaardag Marlot...

Hallo allemaal,
Vandaag was Marlot jarig. Maar eerst had ik nog gezellig de hele dag papadag met.... papa!!! (Verrassend, hè?). Vanochtend heeft papa me eerst in bad gedaan en vervolgens zijn we na mijn tweede fles lekker even naar de stad geweest. Daar heb ik lekker lang liggen slapen in de kinderwagen terwijl papa zijn paspoort op moest halen. Toen ik wakker werd, was ik heel vrolijk en toen heb ik nog heel lang heel vrolijk in de wagen gelegen. We hebben zelfs nog even op het terras een kopje koffie gedronken!
's Middags kwam mama al lekker vroeg naar huis, want we moesten nog naar de verjaardag van Marlot. En weet je wie daar ook waren? Opa Fred en Oma Annelies!!!! Dat was nog eens een verrassing! Die waren helemaal voor Marlot's verjaardag uit Frankrijk gekomen! We hebben met z'n allen gegourmet en ik heb lekker bij iedereen aan tafel gezeten. In Marlot's kinderstoel. Toen we klaar waren met eten, kwamen Martin en Anja ook nog even langs. Die kende ik nog van de vakantie. Ook leuk om hen weer even te zien! Toen we weg gingen, was ik zo moe dat ik al sliep terwijl we de straat nog niet uit waren. Papa en mama hebben mij meteen in bed gelegd en ik sliep gelijk door. Dat is maar goed ook, want morgen moet ik weer naar het kinderdagverblijf dus dan moet ik wel weer uitgerust zijn.
Welterusten! Dikke kus, Norian.

zondag 19 augustus 2007

Dagje dierentuin...

Hallo iedereen,
Vandaag zijn we met Rogier, Jelle, Christa en Carlijn naar de Dierentuin in Overloon geweest. Het was erg mooi weer, dus we hebben daar lekker gewandeld. Ik heb allerlei dieren gezien die ik nooit eerder ergens was tegengekomen. Het was heel gezellig met Jelle en Carlijn!
Eerst heb ik een tijdje bij papa in de draagzak gehangen, totdat ik moe werd. Toen hebben papa en mama mij in de wagen gelegd, zodat ik kon slapen. Toen we bij de vogelshow kwamen, werd ik wakker en toen heb ik nog een tijdje in de wagenbak gezeten. Dat vond ik eigenlijk wel heel erg leuk, zoals je op de foto kunt zien. 's Avonds hebben we nog bij Rogier en Christa lekker frietjes gegeten (ik niet, hoor. Ik lag te slapen...) en toen zijn we weer gauw naar huis gegaan. Ik was zóóó moe van deze dag, dat ik meteen in bed in slaap viel. En nu maar hopen dat ik de hele nacht door slaap...
Dikke kus, Norian!