zaterdag 8 september 2007

Dagje Heijderbosch...

Hallo! Heidi en Eric waren de afgelopen week en dit weekend in Heijderbos (Centerparcs) op vakantie en vandaag waren we uitgenodigd om daar te komen gourmetten. Leuk hè? Toen we aankwamen kwam Niels ons heel enthousiast vertellen dat ze een heel mooi huis hadden. Die wilden we dus gauw zien! En het was inderdaad een heel mooi huis! We waren er net en toen kwamen opa Willy en oma Hanny ook. Dat was nog eens gezellig. Opa heeft Niels en mij meteen voorgelezen. Daarna ben ik lekker gaan slapen.
Toen ik wakker werd, zijn we het park in gegaan. Daar hebben ze een soort jungle dome. Dat is stoer! Is een soort Burgers Bush waar je overal kunt klimmen, klauteren en spelen. Kinderen waren in het water aan het spelen, je kon overal op klimmen en doorheen klimmen, enz. Ik natuurlijk nog niet, maar voor Niels was het allemaal wel heel spannend. Ik vond het overigens ook spannend, hoor. Alleen het kijken al... Daarna zijn we nog even wat wezen drinken en heb ik nog een leuk kadootje van opa en oma gekregen: blokken die je op elkaar kan stapelen. Die vind ik erg leuk!
's avonds hebben papa en mama, Heidi en Eric, opa en oma lekker met z'n allen gegourmet, terwijl ik voor de verandering maar weer eens lag te slapen.
Al met al was het een hele leuke en spannende dag.
Welterusten! Dikke kus, Norian.

woensdag 5 september 2007

Verrassing voor papa en mama...

Hallo allemaal!
Vandaag was mama weer lekker thuis. Dat vind ik altijd wel heel gezellig. Ik heb vandaag ook lekker geslapen en daarna was ik heel vrolijk! Weet je wat ik vanmiddag kreeg? Een echte boterham met appelstroop! Lekker, hoor! En het ging er ook goed in. Ik had alleen een beetje moeite met de korstjes... Maar dat komt nog wel.
Ik krijg ook al weer een tijdje 's middags een koekje van mama. Die vind ik lekker! Ik maak er altijd wel een hele knoeiboel van, zoals je op de foto kunt zien. Maar dat maakt niks uit, toch?
En ik had vandaag ook nog een verrassing voor papa en mama: vandaag is mijn eerste tandje doorgekomen! Alweer een hele mijlpaal bereikt, zou papa zeggen... ;-) Ik voel er eigenlijk zelf weinig van, maar papa en mama vinden het heel wat. Nu kan ik tenminste ook echt bijten op mijn speelgoed (en op papa's vingers...)
Welterusten! Dikke kus, Norian.

zondag 2 september 2007

Dagje spelen met opa en oma..

Hallo allemaal!
Gisteren heb ik de hele dag met opa Willy en oma Hanny gespeeld. Papa en mama wilden nog een keer proefritten maken in de Mondeo en de Grand C4 Picasso en ze hadden bedacht dat het dan wel handig was als ze mij konden 'dumpen' bij opa en oma. Gelukkig vonden zij dat alles behalve erg... Heidi en Niels waren er ook, want Eric ging samen met Niels' opa de vloer in de was zetten. Dat was heel gezellig! We waren er 's ochtends al redelijk vroeg (10 uur of zo) want papa had de eerste afspraak al om 10.30 uur gemaakt. Daar heb ik eerst even met iedereen geknuffeld. Daarna kreeg ik fruit en ging ik lekker even slapen. Toen ik 's middags wakker werd, lag Niels nog te slapen. Op een gegeven moment heeft Heidi mij bij Niels in het bedje gezet. Niels sliep toen nog. Grappig hè? Niels werd langzaam wakker en toen hij mij zag, sloeg hij een arm om mij heen en ging lekker weer verder slapen. Dat vond ik wel heel leuk.
Later, toen Niels ook weer uit bed was, zijn we een stuk wezen wandelen. En weet je wat? Ik heb in het zitgedeelte van de kinderwagen gezeten! Goed hè? Mama en papa vinden het toch weer een mijlpaal. Nu kan de wagenbak naar zolder!.. En ik vond het leuk zo zittend! Ik kon goed om me heen kijken zo. Dat hadden we veel eerder moeten doen.
's Middags toen papa en mama ook weer terug waren, heb ik ook nog even in de schommel gezeten. Dat was spannend! Ik kon nog niet zo hoog als Niels, maar ik vond het wel heel leuk.
Tot de volgende keer!
Dikke kus, Norian.