vrijdag 21 september 2007

Toch weer een andere auto...

Hallo allemaal,
Vandaag heb ik weer een lekker dagje gehad. Lekker thuis op de grond gespeeld en lekker met mama geknuffeld! Altijd leuk. Oh ja, het verhaal met papa's auto heeft nog een verrassende wending gekregen. Al die tijd is papa bezig geweest met te kiezen tussen de Ford en de Citroen.... En weet je welke auto er nu besteld is?...... : Een Renault Mégane Grandtour!.... Verrassend, hè? Blijkbaar zijn de prijzen van de andere auto's ineens een stuk omhoog gegaan en daarom heeft papa toch op het laatste moment maar besloten dat een Renault ook een hele leuke auto is... En daar hebben we ten slotte toch ook met heel veel plezier in gereden de afgelopen jaren. Het leukste is nog dat papa bij het bestellen van de Renault een draagbare dvd speler met 2 schermen kreeg. Kan ik mooi tekenfilms op kijken als we op vakantie gaan!!! Wat een verhaal, hè? Die papa blijft onvoorspelbaar... ;-)
Nou, ik ga maar weer lekker slapen want we hebben weer een lekker weekend voor de boeg.
Welterusten! Dikke kus, Norian.

maandag 17 september 2007

Naar de Dierentuin!!!....

Hallo allemaal,
Papa had vandaag zijn papadag. Dat vind ik altijd heel gezellig! 's Ochtends heeft papa mij lekker in bad gedaan en daarna hebben we nog even op de grond liggen spelen. Wat een schatje ben ik hè (zie foto)? Na mijn fruithapje ben ik lekker gaan slapen.
Weet je wie er langs kwamen toen ik weer wakker was? Oscar, Noud en Marlot! Oscar had vandaag ook zijn papadag en daarom hadden papa en Oscar afgesproken dat we wel met z'n allen naar de dierentuin konden gaan! Eigenlijk wilden we naar de Apenheul, maar het regende zo hard, dat ons dat niet zo'n goed idee leek. Toen hebben we besloten om naar Burgers' Zoo te gaan.
Dat was erg leuk! Ik heb vooral heel erg genoten van alle visjes in de Ocean en van de planten in de Bush. Ik vond het héééél erg gezellig met Noud en Marlot. Dat moeten we maar gauw nog een keer doen.
Welterusten! Dikke kus, Norian.

zondag 16 september 2007

Lekker weekendje...

Hallo allemaal,
Ik heb weer een lekker weekendje achter de rug. Het begon allemaal al vrijdag, toen papa en mama mij voor het aquarium hadden gezet. Wat is dat mooi, zeg. En ik kon er al helemaal zelf voor blijven zitten, zoals jullie zien! Ik vond de visjes erg mooi. Ik kon er geen genoeg van krijgen. Tara kwam ook nog even kijken en toen hebben we samen naar de visjes zitten kijken.
Zaterdag ging papa (maar weer eens een keer...) proefritten maken. Ik ben niet mee geweest, want ik lag te slapen. Toen ik wakker werd, kwam papa even langs met de Ford Mondeo. Mocht ik toch even achter het stuur zitten... Stoere auto, hoor! Jammer genoeg heeft papa toch besloten om die auto niet te bestellen. En waarom? De stoelen zaten niet lekker... Flauw, hoor. Ik vond de auto zó stoer. Dan neem je toch gewoon een maxi-cosi, die zitten altijd goed... ;-) Maar goed, de Mondeo wordt het dus niet. Wat wordt het dan wel: De Citroen Grand C4 Picasso!! Altijd al geweten dat papa een zwak had voor kunstenaars...
's Middags zijn we naar Rogier, Christa, Jelle en Carlijn geweest. Dat was erg gezellig! Papa en mama hebben pannekoekjes gegeten en ik mocht lekker in Carlijn's stoel zitten! Vandaag zijn we bij Niek op kraamvisite geweest. Niek is de nieuwste aanwinst bij Mischa, Sandra, Britt en Tim. Mooie jongen, hoor. Maar wel een slaapkop... ;-)
Nou, ik ga ook maar gauw slapen, want morgen ga ik met papa, Noud, Marlot en Oscar aapjes kijken in de Apenheul. Spannend, hoor!
Welterusten! Dikke kus, Norian.