maandag 1 oktober 2007

Weekendje Gramsbergen...

Hallo allemaal!
Afgelopen weekend ben ik met papa en mama naar Het Hooge Holt in Gramsbergen geweest! Papa en mama hadden daar een huisje gehuurd en daar mochten we dan het hele weekend in slapen. Het was een erg mooi huisje met een open haard en het lag aan het water. In het water zag je de hele tijd eendjes zwemmen (die vond ik wel een beetje eng...) en om de huisjes zag je de hele tijd konijntjes. Leuk, zeg! Zowel papa en mama als ik hadden een slaapkamer boven. Dat was wel gezellig! We hadden allemaal speelgoed en een speelkleed voor mij meegenomen, en dat was maar goed ook! Het regende namelijk bijna de hele tijd. :-( Toen hebben we het binnen maar gezellig gemaakt: vuurtje aan, muziekje op, glaasje (of in mijn geval flesje...) drinken er bij en nog wat lekkers. Toch wel heel leuk, hoor.
Zondag kwamen Heidi, Eric, oma Hanny en Niels nog langs. Dat was erg leuk! Ze kwamen gezellig de hele middag. Ik lag te slapen toen ze kwamen, dus toen ik wakker werd, toen haalde oma mij uit bed. Dat was nog eens een verrassing! Niels was er ook meteen bij. Ik vind het altijd heel gezellig met Niels. Niels is altijd erg lief voor mij. Toen ik wakker werd, kregen we allemaal wat te drinken en toen kregen Niels en ik nog een kadootje van oma. Ik had een washandje gekregen dat precies op de poesjes leek zoals wij die thuis hebben, alleen dan andere kleuren. Erg mooi! Nadat we wat hadden gedronken, zijn we even buiten wezen wandelen (een mislukte poging om tussen de buien door te wandelen...). Op het park hadden ze een kinderboerderij en daar zijn we toen even naar toe gelopen. Daar hadden ze hangbuikzwijntjes, schapen, geiten en hertjes! Die hebben we toen brood gegeven. Spannend, hoor!
's Middags gingen ze weer naar huis. Daarna hebben papa, mama en ik nog lekker een nachtje in het huisje geslapen en vanochtend zijn we rustig naar huis gegaan. Na nog een lekker dagje thuis te hebben gehad, was het heerlijke weekendje helemaal compleet! En het leukste is dat we over een paar weken opnieuw een weekendje weg gaan, maar dan met opa, oma, Heidi, Eric en Niels! Daar heb ik nu al heel erg veel zin in. En weet je wat? Daarna gaan we nòg een keertje een weekendje weg, maar dan met Rogier, Christa, Jelle en Carlijn; wat een feest, hè?!
Ik ga maar snel lekker slapen. Des te eerder is het volgende weekendje weg er al!
Dikke kus, Norian.