vrijdag 12 oktober 2007

Hallo!!!

Hallo allemaal! Gisteren ben ik weer naar de kinderdagopvang geweest. Daar hebben ze twee nieuwe stoeltjes en aangezien ik net kan zitten (!!!) vind ik dat wel heel leuk! De juffies zeggen dat ik er net in zit als een directeurtje. En zo voel ik me dan ook! Bij dat stoeltje zetten ze dan een babygym en dan kan ik me daar uren mee vermaken. Handig hoor, dat zitten! Wie dat heeft uitgevonden mogen ze van mij een dikke kus geven... Vandaag ben ik lekker met mama thuis geweest. Het was mooi weer, dus we zijn vanmiddag een heel stuk wezen wandelen. Ik mocht weer in de wagen zitten en rondkijken terwijl mama me het dorp liet zien. Oh ja, ik was vorige week nog naar het consternatiebureau (of zoiets) geweest en ik woog 8590 gram en ik ben nu 69 centimeter lang. Goed hè? Dat betekent dat als ik zo door ga, ik een echte grote stoere vent word, zegt mama... Welterusten! Dikke kus, Norian.

maandag 8 oktober 2007

Weekendje logeren bij opa en oma!!!!

Hallo allemaal,
Afgelopen weekend ben ik wezen logeren bij opa Willy en oma Hanny!!! Dat vond ik echt geweldig!!! Papa en mama hadden beloofd dat ik mocht gaan logeren en dan konden zij lekker winkelen en met Rogier en Christa uit eten. Papa en mama hebben namelijk met Rogier en Christa afgesproken dat ze elkaar geen kado's voor de verjaardag geven, maar in plaats daarvan 1 keer per jaar met z'n vieren ergens sjiek uit eten gaan. Dat hebben ze afgelopen zaterdag gedaan en daarom mocht ik lekker met oma en opa spelen!!! Zaterdag zijn we al vroeg naar Doetinchem afgereisd, want ik was natuurlijk niet te houden! Ik had er heel veel zin in en was blij dat we er waren.
Papa en mama waren nog maar net aan het vertellen hoe mijn dag indeling er uit ziet (tsja, dat valt nog niet mee...) en toen stonden Heidi, Eric en Niels aan de deur. Wat een verrassing, hè! Niels had een heel mooi T-shirt aan!.... Papa en mama gingen daarna snel weg, zodat ik alle tijd had om met oma en opa te spelen. Maar eerst nog even knuffelen met Niels. Wat een knuffelkous is dat!
Opa heeft me lekker een fruithapje gegeten en toen ging ik al snel slapen! Daarna zijn opa en oma en ik nog een heel stuk wezen wandelen. Opa deed de hele tijd heel gek en daar moest ik erg om lachen. Die opa van mij is erg grappig! Oma schaamde zich rot om opa, maar dat maakte mij niks uit! 's Nachts heb ik lekker geslapen. De volgende ochtend hebben opa en oma mij in bad gedaan. Vind ik altijd erg leuk, om in bad te gaan! En vooral in zo'n stoer oranje badje! Na de boterham zijn we weer naar Ugchelen gereden. 's Avonds was ik zooo moe, dat ik meteen in slaap viel.
Nou ga ik weer lekker slapen! Welterusten!
Dikke kus, Norian.