maandag 15 oktober 2007

Papadag en kaart van opa en oma...

Hallo allemaal,
Vandaag had papa weer eens een papadag. Dat vind ik altijd zóóóó gezellig! (En papa ook!!!) Dan gaan we altijd grote mannen dingen doen, zoals naar de dierenwinkel! Dat zijn we dus vandaag wezen doen. Ik vond de visjes heel mooi in de winkel. Er waren ook reptielen, al weet ik niet wat dat zijn want ik zag ze niet...
We hadden vorige week nog een kaart van opa Fred en oma Annelies uit Sicilie gekregen. Ik had nog niet op mijn weblog gezet dat ik daar heel blij mee was. Dat kan je aan de foto's ook wel zien, of niet?
Nou, ik ga weer lekker slapen en dromen van alle visjes. Morgen ga ik weer naar het kinderdagverblijf.
Welterusten! Dikke kus, Norian.

zondag 14 oktober 2007

Lekker in de tuin...

Hallo allemaal! Vandaag was het heerlijk weer. Ik mocht daarom lekker buiten op de deken spelen. Leuk, hoor! En heel lekker zo in het zonnetje. Het leek wel zomer! Dat had ik niet verwacht, zo halverwege oktober (alsof ik ervaring heb... ;-). Vanmiddag kwamen Martijn en Renessa bij ons op bezoek. Het was nog steeds heerlijk weer, dus we hebben lekker buiten gezeten. Martijn en Renessa hadden allemaal plantjes meegenomen voor in de tuin van papa en mama. Hééééle mooie plantjes: Phloxen, Geranium Rosanne en Liriope. Erg mooi allemaal! Martijn en papa hebben heel hard in de tuin gewerkt om alle plantjes er in te krijgen. Het is dan ook erg mooi geworden allemaal. Nu maar afwachten hoe het er volgend jaar uit ziet... Toen papa aan het koken was, heb ik nog even met Martijn en Renessa gespeeld. Toen was het alweer tijd voor mijn flesje en daarna ben ik lekker gaan slapen. Lekker dromen van de mooie plantjes! Welterusten! Dikke kus, Norian.