donderdag 25 oktober 2007

Opa Willy met de VUT!!!

Hallo allemaal,
Gisteren moest opa Willy voor het allerlaatste van zijn hele leven werken! Opa Willy is namelijk met de VUT (Veel Uitslapen in de Toekomst...)... Papa vertelde me dat dat betekent dat opa Willy nooit meer hoeft te werken!!! En nooit meer is een hééééle lange tijd!!! Daarom gingen papa, mama en ik gisteren even bij opa op het werk langs. Om te vieren dat het echt de laatste keer was. Dat was wel heel gezellig. Er was een grote taart en er waren heel veel mensen. Ik heb zelfs ook nog een beetje slagroom van de taart gehad! Het was dus echt feest.
Ik mocht lekker bij opa op de arm zitten. Dat vond ik wel heel leuk! Daarna zijn we nog even naar oma thuis gegaan en even later kwam opa thuis! Toen was het echt afgelopen en hebben we nog even met een glaasje champagne gevierd dat opa Willy nu klaar is met werken. Leuk hè? Nou kan opa hééééél vaak met mij komen spelen. Daar heb ik al zin in! Ik ga maar gauw slapen, want voor je het weet is het weer dag en misschien komt opa dan wel spelen...
Welterusten! Dikke kus, Norian.

dinsdag 23 oktober 2007

Foto's van het kinderdagverblijf...

Hallo allemaal!
Een tijdje geleden is er een fotograaf langs geweest op het kinderdagverblijf en die heeft van ons allemaal foto's gemaakt. Ik was het eigenlijk alweer een beetje vergeten, maar vandaag waren de foto's ineens klaar! En wat zijn ze mooi geworden!!!! Papa vond mij net zo'n directeurtje in het midden tussen de juffies in. Trouwens, de foto's die jullie nu zien, zijn eigenlijk 'foto's van foto's', hoor; in het echt zijn ze nog veel mooier!
Blijkbaar vond ik het op het autootje niet zo erg leuk, want ik kijk niet heel vrolijk op de foto. Toch vind ik het leuke foto's geworden. Ik kan best wel fotomodel worden, vinden jullie niet?
Dan ga ik nu maar slapen, want ik wil morgen wel lekker uitgeslapen zijn.
Welterusten! Dikke kus, Norian.

zondag 21 oktober 2007

Verjaardag van opa Fred...

Hallo allemaal!
Opa Fred en oma Annelies zijn eindelijk terug van (werk)vakantie!!! En opa was ook meteen jarig! Ik kon niet wachten om bij opa en oma op bezoek te gaan. Toen we aankwamen, moest ik wel even wennen aan de drukte: oma stond achter het fornuis met de afzuigkap aan en opa was er ook bij... Dat was wel een beetje druk voor mij, maar toen oma mij een lekker koekje gaf, was ik al gauw gewend en vond ik het ook heel erg leuk om bij opa en oma te zijn. Ik heb opa een boek kado gegeven. Het is wel een heel mooi boek, want het is een boek waaruit opa ons voor kan lezen. Dat is nog eens een slim kado, hè? Beetje eigenbelang is nooit weg... 's Middags waren Noud en Marlot er ook. Zoals je kan zien, hebben we gezellig met z'n allen zitten spelen op de grond. Marlot was helemaal gek op mij! Ze wilde op een gegeven moment niet meer ophouden met kusjes geven. Rare baby's, die meisjes... Vandaag waren Rogier en Christa bij ons op bezoek. Dat was heel gezellig. We zijn nog even buiten wezen wandelen op de hei, maar dat was niet zo lang omdat het toen begon te regenen. Daarna hebben we gezellig binnen nog gespeeld. Carlijn was ook mee en ook zij was weer heel lief tegen mij. Ik snap er niks van wat al die meisjes van me willen... ;-) Welterusten! Dikke kus, Norian.