woensdag 31 oktober 2007

Maaike en Maud op bezoek...

Hallo Allemaal,
Vandaag zijn Maaike en Maud op bezoek geweest! Dat is wel heel bijzonder, want die wonen helemaal in het hele verre Frankrijk. Ze waren even in Nederland en kwamen dus ook even naar mij kijken! De laatste keer dat Maaike mij zag, zat ik nog in mama's buik, dus dan kan je je voorstellen dat ze wel benieuwd was hoe ik er nu uit zie.
Maaike en Maud hadden ook kadootjes voor mij meegenomen: een trommel, een triangel, 2 sambaballen en nog een ander apparaat waarmee je muziek kan maken (zo'n ding met van die bellen er in...)! Daar ben ik wel heel erg blij mee! Kan ik eindelijk mijn eigen muziek maken! Ik heb er de hele dag mee gespeeld! Ik werd ook heel vrolijk van Maaike en Maud. Ik moest de hele tijd heel hard lachen en mee'praten'! Jammer dat ze zo snel al weer weg moesten...
Welterusten! Dikke kus, Norian.

zondag 28 oktober 2007

Bezoek, bezoek en nog eens...

Hallo allemaal!
Dit weekend stond in het teken van bezoek. Op bezoek gaan en bezoek krijgen... Gisteren zijn papa, mama en ik eerst bij over-oma Van Summeren op bezoek geweest. Dat was heel gezellig. Ik heb lekker bij over-oma op de grond liggen spelen en ik mocht zelfs even bij haar op 'schoot'. Alhoewel ik op de rand van de stoel heb gezeten, kon ik toch lekker met haar kletsten zoals je op de foto kunt zien. Over-oma had een doosje Wybertjes en daar kon ik lekker mee rammelen.
Daarna zijn we doorgereden naar Opa Fred en Oma Annelies. Daar was het ook weer heel gezellig! Ik heb lekker met opa gespeeld en heerlijk in hun bedje geslapen. Papa en mama zijn nog blijven eten en later op de avond moesten ze mij uit mijn heerlijke slaapje halen om weer naar huis te gaan. Gelukkig vind ik dat helemaal niet erg en ben ik dan eigenlijk meteen weer vrolijk. Die nacht ging ook de klok een uur terug, maar door de onderbreking heb ik daar weinig last van gehad (of eigenlijk papa en mama), want vanochtend sliep ik tot kwart voor acht (wintertijd) door... Lief hè, van mij?
Vandaag zijn Heidi, Eric en Niels dan weer bij ons op bezoek gekomen. Ik heb lekker met Niels op de grond gespeeld en Niels wilde mij de hele tijd knuffelen. Niels is echt lief! Toen ze naar huis gingen, kreeg ik nog een dikke kus van Niels! Nou ga ik maar weer lekker slapen want morgen moet ik naar de juffies!
Welterusten! Dikke kus, Norian.