zaterdag 24 november 2007

Sinterklaas bij Beaphar...

Hallo allemaal!
Vandaag had ik een spannende dag, want vandaag zou Sinterklaas bij Beaphar (daar werkt mama) komen. Vanochtend moesten we al vroeg op en ik vond het zo spannend, dat ik om 6 uur maar vast ging roepen dat ik wakker was... Om 9 uur moesten we in Raalte zijn. Toen we binnen kwamen, waren er al een paar kinderen en het werd al snel heel druk. Ik vond het wel gezellig en ik zat lekker om me heen te kijken.
Op een gegeven moment kwamen eerst de zwarte pieten binnen en als we met z'n allen hard genoeg zouden zingen, dan zou Sinterklaas zelf ook nog komen. En inderdaad, even later kwam de Sint zelf ook nog langs!!! Het was allemaal heel gezellig en één voor één werden de kinderen naar voren geroepen. Op een gegeven moment was ik aan de beurt. Omdat ik nog niet zo goed kan lopen (...), ging mama met mij mee. Ik mocht bij mama op schoot zitten, en daar was ik blij om want ik vond de Sint en de Pieten eigenlijk maar een beetje eng. Op een gegeven moment vroeg de Sint of ik ook een liedje kon zingen, maar in plaats daarvan begon ik heel hard te huilen... Gelukkig ging mama toen snel weer op onze eigen plek zitten. Daar vond ik het allemaal wel weer heel leuk.
Aan het einde van de ochtend kreeg ik ook nog een kado: een soort ringenspel met een heel stel ringen die op een houder zitten. Dat vind ik wel een heel leuk kado en ik heb er samen met papa al leuk mee zitten spelen.
Ik ga lekker slapen, want morgen krijgen we veel bezoek: 's ochtends komen Iris en Jean Paul en de kinderen en 's middags komen opa Willy en oma Hanny...
Welterusten! Dikke kus, Norian.

zondag 18 november 2007

Weekendje weg met Rogier en Christa

Hallo allemaal! Afgelopen weekend zijn we wéér een weekendje weggeweest naar een bungalowpark. Deze keer met Rogier, Christa, Jelle en Carlijn! Dat was erg gezellig! Vrijdagavond hebben we met z’n allen gezellig gegeten en vervolgens zijn we lekker gaan slapen. De volgende dag was een spannende, want Sinterklaas zou aankomen in Nederland en wij mochten de intocht op televisie kijken!!! Spannend allemaal, hoor. Ik heb zelf ook nog even voor hulp Sinterklaas gespeeld, zoals je kan zien. Zie ik er niet mooi uit? ‘s Middags zijn we een stuk wezen wandelen en naar het zwembad geweest. Dat vond ik weer heel erg leuk. Rogier en Christa hadden zo’n zwemband voor me meegenomen waar ik in kon drijven. Dat was wel helemaal het einde. Ook heb ik met papa lekker in het pierenbadje zitten spelen.
‘s Avonds voordat we naar bed gingen, mochten we de schoen zetten. Samen met Jelle en Carlijn hebben we hele mooie liedjes gezongen zodat we misschien wel wat in de schoen zouden krijgen. .. En vanochtend bleek dat Zwarte Piet inderdaad langs was gekomen! Hij had overal pepernoten gestrooid en we hadden ook allemaal een kadootje in onze schoen!!! Lieve man is die Sinterklaas, zeg! Vanmiddag zijn we weer even wezen zwemmen en zijn papa en mama met Jelle en Rogier nog naar de speeltuin geweest (toen ik sliep). Daar hebben ze weer veel plezier gehad. Wel flauw dat ik niet mee mocht… Gelukkig bleek Christa om op mij te passen.... Voordat we naar huis gingen, hebben we nog lekker friet met een kroket gegeten. En ik kreeg een koekje (want ik mag nog geen friet…)!!! Alles bij elkaar was het weer een heerlijk weekend!!! Zie mijn fotoalbum (bij de links) voor nog meer foto's van dit leuke weekendje !!! Welterusten! Dikke kus, Norian.