zondag 25 november 2007

Veel bezoek...

Hallo allemaal,
Vandaag hebben we veel bezoek gehad: vanochtend zijn Iris, Jean-Paul, Koen en Thijs op bezoek geweest en vanmiddag opa Willy en oma Hanny!!! Ik heb lekker met Koen en Thijs zitten spelen. Koen zei dat hij mij lief vond en ik vind Koen en Thijs ook lief. Leuk hè? Ik heb ook nog een leuk kadootje van Koen en Thijs gekregen: een auto (inclusief coureur) van de Duplo!!! Daar was ik wel heel blij mee!!! Iris, Jean-Paul, Koen en Thijs hebben nog met ons geluncht en toen zijn ze weer naar huis gegaan. Daarna ben ik gaan slapen.
Toen ik wakker werd, waren opa en oma er al! Dat vond ik wel weer heel leuk!!! Ik heb met opa gespeeld en we hebben gezellig met z'n allen gegeten. Opa en oma waren onderweg naar Ugchelen ook nog Sinterklaas tegen gekomen en die had nog een kadootje voor mij: een schildpadje van stof en hout. Daar ben ik erg blij mee: Ik wil er de hele tijd mee spelen.
Morgen heeft papa papadag, dus ben ik lekker met papa thuis en 's middags komen opa Fred en oma Annelies. Ik ga maar gauw slapen, want ik wil morgen wel lekker uitgeslapen zijn!!!
Welterusten! Dikke kus, Norian.