donderdag 27 december 2007

Kerstmis...

Hallo allemaal,
En toen was het kerst!! Wat is dat een leuk feest! Eerste kerstdag zijn we na mijn ochtendslaapje naar Maartje, Oscar, Noud en Marlot gegaan. Op de weg daar naartoe zijn we ook nog bij de oma van papa langs geweest (overoma). Dat was ook erg gezellig, want die had ik al een tijdje niet meer gezien. Toen we bij Maartje, Oscar, Noud en Marlot waren, hebben papa en Noud eerst allemaal spelletjes gedaan en heb ik lekker met Marlot zitten spelen.
Even later kwamen opa Fred en oma Annelies ook nog. Zij hadden cadeautjes voor ons mee genomen; een mooi boek voor papa en mama en iets lekkers voor mij. Toen was het ook al weer tijd voor mijn middagslaapje. Ik heb heerlijk geslapen en toen ik wakker werd, was het tijd om aan tafel te gaan. De grote mensen hebben heerlijk zitten smullen en wij ook, maar dan van onze eigen gerechten. Daarna hebben wij lekker filmpjes zitten kijken en was het zo alweer bedtijd. Ik heb heerlijk geslapen terwijl er beneden nog lekker werd doorgegeten.
Daarna haalden papa en mama mij uit bed en zijn we naar huis gereden. Ik was zo moe, dat ik de volgende ochtend tot 9.00u heb geslapen! Dat was een erg leuke eerste eerste kerstdag!
En toen was het nog steeds kerstmis!! Ik heb eerst nog even geslapen in mijn eigen bedje en toen zijn we snel naar Doetinchem gereden naar opa Willy en oma Hanny. Heidi, Eric en Niels waren er ook al met hun nieuwe auto. Dat is wel een mooie, hoor! Niels en opa hebben mij eerst nog een boterham gegeven en toen ging Niels naar bed. Toen hij weer wakker was, hebben we allemaal cadeautjes uitgepakt! Iedereen had hele leuke cadeautjes voor elkaar gekocht. Dat was lief, hè?! Ik had ook veel gekregen; truitjes en een boekje en leuke speeltjes voor in bad en een mooie pyjama. Leuk hoor, cadeautjes! Nadat we met z'n allen lekker hebben gegeten (oma Hanny had heel erg lekker gekookt!) zijn we naar huis gegaan en ben ik gauw gaan slapen. Ik heb heerlijk gedroomd van de kerst; wat is dat een leuk feest! Jammer dat ik nu weer een heel jaar moet wachten voordat het weer zo ver is.... Dikke kus, Norian.

maandag 24 december 2007

Logeren!!!...

Hallo allemaal,
Dat is even geleden, hè? Ik heb het de afgelopen maand zóóó druk gehad, dat ik er niet aan toe ben gekomen om mijn weblog bij te werken. Maar hierbij dan toch weer even een update van mijn spannende leventje!!!
Afgelopen weekend ben ik bij Rogier en Christa wezen logeren. Papa en mama waren uitgenodigd voor een klassiek concert en daar leek mij niet zo veel aan, dus mocht ik bij Rogier en Christa, Carlijn en Jelle slapen. Dat was vééél leuker! Zaterdag hebben papa en mama mij bij Rogier en Christa gebracht en zondag zijn ze mij weer op komen halen. Ik heb 's ochtends lekker bij Rogier en Christa met Jelle en Carlijn op bed gespeeld. Carlijn was zó dol op mij, dat ze de hele tijd kusjes wilde geven. Rare mensen, die meisjes... Zondag hebben we gezellig met z'n allen gegourmet (als een soort pre-kerst) en daarna zijn we weer naar huis gegaan. Voor een veel uitgebreider verslag van het weekend: zie het weblog van Jelle en Carlijn... Ik vond het allemaal heel gezellig! Rogier en Christa, bedankt voor een erg leuk weekend!!!
Dikke kus, Norian!