vrijdag 4 januari 2008

Consultatiebureau....

Hallo allemaal, Even voor de mensen die de 'scores' bijhouden; ik ben afgelopen woensdag nog naar het consternatiebureau geweest (of heet dat toch anders?). Ik weeg nu 10 kilo en 340 gram om precies te zijn en ik ben 74 cm lang. Rob van het bureau was erg trots op me. Helaas moest ik ook weer 2 prikjes in mijn beentjes... De eerste vond ik nog niet zo erg, maar toen ze me nog een keer pijn gingen doen, vond ik het toch wel eventjes nodig om te laten weten dat ik het niet meer leuk vond. Gelukkig was het ook gauw over. Mama en papa vonden mij een stoere knul dat ik maar heel eventjes gehuild heb. Tot de volgende keer! Dikke kus, Norian.

woensdag 2 januari 2008

Oud en nieuw...

Hallo allemaal,
En toen was het alweer tijd voor het volgende feest! Wat is december toch een leuke maand! Papa en mama hebben mij uitgelegd dat na december weer januari komt en dat dat betekent dat er weer een heel nieuw jaar is begonnen; 2008. En om te vieren dat we van 2007 naar 2008 gaan, was het weer tijd voor een hoop gezelligheid. Deze keer bleven we lekker thuis en kwamen er allemaal mensen op bezoek bij ons; Heidi, Eric, Niels, oma Hanny, opa Willy en ook Rogier, Christa, Jelle en Carlijn waren er!!
Ik heb heerlijk gespeeld met iedereen en papa had lekker nasi gemaakt. Daar hebben we heerlijk van gesmuld. En natuurlijk ook van de oliebollen; dat zijn ook erg lekkere dingen!
Heidi, Eric, Niels, oma Hanny en opa Willy bleven niet de hele avond jammer genoeg. Zij gingen na het eten weer naar huis. Dit bleek achteraf wel slim te zijn want het was heeeeel mistig buiten.... Rogier, Christa, Jelle en Carlijn bleven nog gezellig bij ons. Zij bleven zelfs allemaal logeren; dat was pas een leuke verrassing!
Om 24.00u was er een hoop vuurwerk; papa vertelde dat hij ook mooi vuurwerk had afgestoken, maar dat heb ik niet gezien; ik heb namelijk heerlijk liggen slapen en heb het lawaai buiten niet eens gehoord.
De volgende ochtend waren Rogier, Christa, Jelle en Carlijn er nog en heb ik lekker met Jelle en Carlijn gespeeld op het bed van Rogier en Christa. Daarna zijn we met z'n allen in bad geweest (de kinderen dan.....) en hebben we heerlijk ontbeten. Wat een leuk begin van 2008, vinden jullie ook niet?! Zij zijn zelfs nog lekker de hele dag bij ons gebleven en we hadden met z'n allen een lekkere 'hang-dag'. 's Avonds hebben we nog lekkere frietjes gegeten en toen zijn Rogier, Christa, Jelle en Carlijn naar huis gegaan; toen was het feest echt voorbij. Natuurlijk willen papa, mama en ik iedereen een heel gelukkig en gezond 2008 toewensen; dat het voor iedereen maar een heel bijzonder jaar mag worden!!
Dikke kus, Norian.