zondag 6 januari 2008

Nieuwjaarsborrel...

Hallo allemaal, Vandaag hadden we weer een feestje: we hadden een nieuwjaarsborrel bij de familie Sloetjes (dat is de familie van oma Hanny) in Silvolde. Ik had vannacht niet zo'n goede nacht gehad (moest zelfs een beetje spugen), maar vandaag ging het eigenlijk al wel weer een heel stuk beter. Het was lekker druk op de nieuwjaarsborrel en bijna iedereen was er dan ook. Ik heb lekker midden in de kring met speelgoed zitten spelen en af en toe een koekje opgegeten. Op de foto's bij dit berichtje zie je de broer en de zus van oma Hanny... rare jongens (en meisjes), die Silvoldenaren... Ten slotte ook nog een klein filmpje zodat jullie allemaal een goed beeld krijgen van hoe gezellig het was. Welterusten! Dikke kus, Norian.

Verjaardagen!!...

Hallo allemaal!

Vandaag hadden we 2 verjaardagen: Oma van Summeren (de oma van papa) vierde haar 90ste verjaardag en Eric was ook jarig. We moesten dus de hele dag feest vieren. Nou hou ik wel van een feestje, dus ik had weer eens een hele leuke dag!

We zijn 's middags eerst naar de verjaardag van Oma van Summeren geweest. Daarvoor was in Lent een zaaltje afgehuurd bij restaurant De Sprok. Die ligt aan de dijk langs de waal. We konden vanuit het zaaltje mooi over de Waal naar alle boten kijken. Dat vond ik wel heel mooi! Het feestje was heel gezellig, want bijna de hele familie was er! Zelfs papa's oom en tante uit Duitsland en Frankrijk waren er ook bij, Alleen Aafje niet, want die zit in Amerika. Er was héél lekker eten en iedereen was heel lief voor mij! Ik vond het allemaal ook wel erg gezellig hoor, al die aandacht!

Aan het einde van de middag zijn we in de auto gestapt en zijn we naar Eric's verjaardag gegaan. Toen we daar aankwamen, waren opa Hanny en opa Willy er ook al! Dat was nog eens leuk! Ik heb lekker met Niels en oma naar de film van Peter Pan zitten kijken. Toen ben ik gaan slapen in Heidi en Eric's kamer. Dat sliep nog eens lekker! Veel later op die avond hebben papa en mama mij weer uit bed gehaald om vervolgens weer naar huis te gaan. Daar ben ik snel weer gaan slapen, want morgen hebben we weer een feestje; dan hebben we nieuwjaarsborrel bij de familie van mama. Ik weet niet precies wat dat is, maar het lijkt me nu al leuk!

Dikke kus, Norian.