zaterdag 19 januari 2008

Verjaardag oma Hanny !!

Hallo allemaal,
Vandaag was het (weer) feest; oma Hanny was jarig !! Na mijn ochtendslaapje hebben we snel een boterham gegeten en zijn we naar Doetinchem gereden. Dit was op zich al een hele belevenis, want papa en mama hebben voor mij de nieuwe autostoel in de auto gezet. Dat is leuk! Dan kun je nog eens veel zien van wat je onderweg allemaal tegen komt. Hadden ze wat dat betreft al veel eerder moeten doen, als je het mij vraagt!
In Doetinchem heb ik nog heerlijk gespeeld met veel van het oude speelgoed van mama en Heidi en Heidi, Eric en Niels kwamen ook nog. Oma heeft toen van ons allemaal cadeaus gekregen; een mooie bos bloemen, boekjes over vogels in de tuin en fietsroutes en ook nog allemaal lekker spul om mee te douchen. Van opa had oma al mooie oorbellen gekregen en bloemen, dus ze is goed verwend. Maar dat hoort natuurlijk ook zo op je verjaardag. Wat dat betreft kan ik haast niet wachten totdat ik zelf voor het eerst jarig ben......
Ik ga snel slapen, want morgen hebben we weer feest; eerst gaan we naar de verjaardag van Sandra en daar zien we ook Jeanine die ook vandaag jarig is en dan gaan we nog door naar opa Fred en oma Annelies. Gezellig, hè?!
Welterusten! Dikke kus, Norian

maandag 14 januari 2008

Naar de Ikea en verjaardag van Jelle....

Hallo allemaal,
ik heb weer een leuk weekend achter de rug. Helaas was papa vrijdag een beetje ziek, maar gelukkig voelde hij zich zaterdags alweer een stuk beter en konden we na mijn ochtendslaapje naar de Ikea. Ik wist van tevoren niet zo goed wat dat was, maar nu ben ik wel een fan geworden; wat een gezellige winkel met zo veel leuke mensen en een gezellig restaurant. Na het bezoek aan de Ikea, zijn papa, mama en ik naar Doetinchem gegaan om bij opa Willy en oma Hanny langs te gaan; daar heb ik nog lekker geslapen, gegeten en gespeeld.
En toen was het zondag; dé dag van het grote feest. Jelle vierde alvast zijn verjaardag (hij is eigenlijk vandaag pas jarig). We zijn de hele dag op het feest geweest. En weten jullie wat? Jelle heeft een heel mooi en stoer cadeau gekregen; een grote jongens fiets!! Wat was dat een mooi ding. Zo eentje wil ik later ook wel hebben. Natuurlijk had Jelle ook nog allemaal andere cadeautjes gekregen en was er lekkere taart en hadden Rogier en Christa een heerlijk brunch klaargemaakt voor ons. Dat was een heel erg gezellige dag! Nou, ik ga nu snel slapen, want vandaag ben ik naar de juffies geweest en morgen mag ik weer, dus dan wil ik wel goed uitgeslapen zijn.
Welterusten! Norian