zaterdag 2 februari 2008

Mijn eerste fietstochtje...

Hallo allemaal,

Vandaag was een spannende dag. Vanmorgen ben ik eerst met papa naar de stad geweest om de taart op te halen voor morgen, want morgen is mijn eerste VERJAARDAG!!!! Ik heb lekker met papa in de stad gewinkeld. Wel vermoeiend, dat winkelen: op een gegeven moment lag ik gewoon in de wandelwagen te slapen... Toen is papa maar gauw naar huis gegaan om mij lekker in bed te leggen. Dat had ik wel verdiend, zei papa... Toen ik wakker werd, gingen papa, mama en ik wandelend naar de fietsenwinkel om mama's nieuwe fiets op te halen. Mama heeft een echte mamafiets gekocht! En ze hadden al een stoeltje voor mij, dus snel daarna zijn we gelijk een stukje gaan fietsen. Dat vond ik leuk, zeg! Het was wel een beetje koud, dus we hebben niet zo lang gefietst, maar ik vond het geweldig!

Oh ja, vanmiddag ging ik ook nog voor het eerst uit mezelf aan de salontafel staan, zonder hulp van papa of mama! Stoer hè?

Nou, ik ga maar snel slapen, want morgen is de grote dag.... (ik weet niet wat een verjaardag is - dit is mijn eerste - maar ik vind het wel heel spannend...)

Welterusten! Dikke kus, Norian.

vrijdag 1 februari 2008

Verjaardag Oma Annelies

Hallo allemaal,

Hieperdepiep..... Hoera !! Vandaag vierde Oma Annelies haar verjaardag. Na mijn slaapje zijn we dus ook snel naar Nijmegen gereden. Natuurlijk waren Maartje, Oscar, Noud en Marlot ook op het feestje. Ik had een mooie tekening voor oma gemaakt en papa en mama en Maartje en Oscar hadden een tegoedbon gemaakt voor een mooi kookboek voor oma (het boek was nog niet te krijgen in de winkels). Daar was oma erg blij mee.

Ik heb heel gezellig gespeeld met Marlot en Noud. Daarna zijn we lekker gaan eten. We hebben gegourmet. Het is altijd heel gezellig om zo met zijn allen aan tafel te zitten en lekker te eten. Ik heb ook goed zitten smullen van alles. Na het eten hebben de grote mensen nog even koffie gedronken en hebben wij (de kids) nog even gespeeld. Toen was het jammer genoeg alweer tijd om naar huis te gaan.

Nou ga ik gauw slapen, want morgen moeten we nog boodschappen voor mijn verjaardag doen en alvast wat dingen voorbereiden. Welterusten!

Dikke kus, Norian

zondag 27 januari 2008

Leuk weekendje...

Hallo allemaal! Het was me het weekendje wel weer! Gisteren ben ik met papa en mama 's ochtends boodschappen wezen doen. Dat vind ik altijd zo leuk! Ik kijk mijn ogen uit in de supermarkt. Afgelopen week heb ik duidelijk gemaakt dat ik het eigenlijk niet echt meer nodig vind om twee keer per dag te slapen, dus hadden papa en mama bedacht dat ik wel mee naar de supermarkt kon. En dat vond ik dus wel een goed idee!

We gingen er met de auto naar toe en voor diegene die het nog niet wisten: de maxi-cosi is ook verleden tijd! Ik zit tegenwoordig in een echte autostoel! Dat is ook veel leuker. Ik kan lekker om me heen kijken en zien wat er allemaal buiten de auto gebeurt. Spannend, hoor! Papa heeft een groot glazen dak in de auto, dus ik kan overal kijken als ik wil.

Verder heb ik ook weer iets nieuws geleerd: Ik kan mezelf uit de ligstand in de zitstand zetten. Dat biedt veel mogelijkheden, want nu kan ik ergens gaan zitten, vervolgens liggend naar een andere plek en daar weer gaan zitten. Mooi zeg, die mobiliteit...

We zijn gisterenmiddag ook nog naar de fietsenwinkel geweest. Mama wilde wel een mamafiets hebben en we zouden even gaan informeren wat nu de verschillen zijn. Ze hadden daar een mooie tweede hands mamafiets staan, dus die hebben papa en mama maar snel gekocht. Vandaag heeft papa via Marktplaats ook nog een fietsstoeltje en scherm voor mij gekocht, dus we kunnen snel gaan fietsen!

Gisterenavond was papa een beetje op de laptop aan het spelen en toen vond hij op een gegeven moment een teletubbies filmpje met wel hele rare achtergrond muziek. Toen hebben papa en mama een nieuwe kant van mij ontdekt: ik ben namelijk een erg grote hiphopfan. Kijk maar eens naar dit filmpje:Vandaag kwamen Rogier en Christa langs om te bepalen naar welke camping we willen gaan deze zomer. Jelle en Carlijn waren er ook bij, dus dat was weer heel gezellig. Ik zat op een gegeven moment stil in een hoekje en toen papa en mama naar me keken, bleek dat ik alle dvd's en video's uit de kast had gehaald. Grappig, he?

Vanavond ben ik nog lekker in bad geweest voordat ik ging slapen. Morgenvroeg kan dat namelijk niet, want dan ga ik weer naar de juffies. Daar heb ik wel weer veel zin in.

Welterusten en een dikke kus! Norian.