maandag 4 februari 2008

De kado's...

Hallo,

Hierbij nog even een foto van al de kado's die ik op mijn verjaardag heb gekregen. Mooie kado's, hè? Op de foto zie je nog niet eens alles: ik had ook nog een boekje gekregen van oma Hanny en opa Willy en nog een autootje van Mieke en Leonard (onze buren) en natuurlijk een mooie tekening van Niels!

Dikke kus! Norian.

Mijn eerste verjaardag!!!

Hallo allemaal,

Gisteren was het dan zover: Mijn eerste verjaardag!!! De dag begon al goed: ik heb lekker bij papa en mama op bed mijn fles opgedronken en vervolgens de kaarten open gemaakt die ik zaterdag al gekregen had. Daarna kreeg ik van papa en mama een heel groot kado. Het uitpakken alleen al vond ik al erg spannend. Steeds een nieuw stukje papier er af scheuren tot dat ik eindelijk kon zien wat er in zat. En weet je wat het was? Een boederderij van Little People!!! Dat vond ik leuk. Het duurde nog even voordat papa en mama alle stukjes los hadden gemaakt, maar uiteindelijk kon ik er toch leuk mee spelen...

Daarna zijn we lekker gaan douchen en naar beneden gegaan. Daar hadden papa en mama allemaal slingers opgehangen en mijn stoel was ook al versierd. Wat een feest allemaal, hè? Snel daarna kwam het eerste bezoek al. Maartje, Oscar, Noud en Marlot kwamen 's ochtends op bezoek, omdat ze 's middags carnaval gingen vieren. Het was heel gezellig. Ze hadden ook al een kado voor me meegenomen: allemaal muziek instrumenten! Een trommel, samba ballen, een rammelapparaat, een triangel en een xylofoon. Echt heel erg leuk!

Papa had nog een mooie kroon voor mij gemaakt (ja, helemaal zelf in elkaar geknutseld...). Maar die vond ik eigenlijk niet zo leuk. Ik hou er niet zo van om iets op mijn hoofd te hebben, maar voor de foto mocht het dan toch wel even...Papa en mama hadden ook een taart besteld met mijn foto er op. Dat was nog eens leuk! De taart was ook heel goed gelukt.

's Middags na mijn slaapje kwamen oma Annelies, opa Fred, oma Hanny en opa Willy, Heidi, Eric en Niels en Rogier, Christa, Jelle en Carlijn op mijn verjaardag. Toen werd het nóg gezelliger! Ik heb allerlei leuke kado's gekregen waar ik al veel mee gespeeld heb!

Toen aan het eind van de dag iedereen weg was, was ik zó moe, dat papa en mama mij maar snel naar bed hebben gebracht...

Iedereen heel erg bedankt voor alle mooie kado's en dat jullie allemaal op mijn verjaardag zijn geweest!

Dikke kus, Norian.