zondag 17 februari 2008

Logeren bij opa Willy en oma Hanny

Hallo allemaal,

dit weekend was het feest. Zowel voor mij als voor papa en mama. Vrijdag ging een collega van mama trouwen in Noordlaren en hadden ze dus een feestje. Het was sowieso al de bedoeling dat ik dan een nachtje bij opa Willy en oma Hanny in Doetinchem mocht gaan logeren, maar dit werd onverwachts een nog groter feest. Papa en mama hadden namelijk een hotel in Groningen geboekt voor 2 nachten!! Ik ben dus lekker het hele weekend wezen logeren bij opa en oma.

Het was een heerlijk weekend. Ik heb het prima naar mijn zin gehad en heb lekker gespeeld met opa en oma. Natuurlijk heb ik heerlijk gegeten (ik heb zelfs voor het eerst spare ribs 'gekluifd'...), lekker geslapen en fijn met opa en oma geknuffeld (ik vond het heerlijk om 's ochtends bij oma en opa in bed te liggen).

Ook zijn we zaterdag naar de markt geweest en zijn we zondag naar de 'Koekendaal' gegaan. Dit is een bos waar je lekker kan wandelen en waar ze ook allemaal dieren hebben. Dat was erg leuk. Ik heb een heel gezellig weekend gehad.

Mama en papa kwamen mij vanmiddag weer ophalen. Zij hadden ook een lekker weekend gehad. Ze hebben lekker gewinkeld en gegeten en ze hebben een hoop mooie dingen gezien.

Het was dus weer een erg goed weekend. Ik ga nu ook snel slapen en dromen van wat er allemaal gebeurd is. Opa en oma; heel erg bedankt voor dit geweldige weekend!!

Welterusten! Dikke kus, Norian