zondag 9 maart 2008

Even bijpraten...

Hallo allemaal!

Dat is lang geleden! Ik had gewoon even geen tijd om iets op mijn weblog te zetten en papa en mama zijn zoals gewoonlijk weer eens te lui om mij even te helpen (je kent dat wel ‘Je wilde zelf een weblog, dus dan…’… ;-). Maar nu dan weer even een stukje om jullie bij te praten over wat ik allemaal mee heb gemaakt de afgelopen tijd.

Papa en mama hebben een abonnement genomen op Malkenschoten. Dat is een soort kinderboerderij annex speeltuin in Apeldoorn. Daar kan je tussen de schapen en geiten doorlopen (als je kan lopen, dan natuurlijk…) en alle diertjes eten geven en zo. Verder is er ook een hele grote speeltuin bij waar je lekker kan schommelen of van de glijbaan. Het is bij ons vlakbij, dus daar kunnen we op de fiets naar toe. Nou vind ik fietsen echt heel leuk, dus dat komt goed uit.

Papa’s werk is van naam veranderd. Eerst werkte papa bij CMG. Toen werd het LogicaCMG en nu is het CMG er af gevallen en heet het bedrijf alleen nog Logica. Om dat te vieren, kreeg papa allerlei kadootjes met de nieuwe naam er op, waar onder ook een vlaggetje. Die vond ik wel leuk, zoals je op de foto kan zien.

Papa en mama hebben een rugdrager gekocht. Daarmee kunnen ze wandelen met mij op de rug. Het hangt wel lekker moet ik zeggen en ik kan alles zien als ik zo hoog zit. Vinden jullie mij er niet stoer in zitten? We nemen de rugdrager mee naar Frankrijk op vakantie, zodat we daar ook lekker kunnen wandelen. Ik denk dat ik dan namelijk nog niet goed genoeg kan lopen om zelf een wandeling te maken…

Vorige week zijn we naar Martijn en Renessa geweest. Daar waren we al lang niet meer geweest. Het was heel gezellig. Ik heb de hele tijd rond gekropen en me vergaapt aan alles wat daar stond. Is altijd leuk als mama en papa mij naar een nieuwe plek meenemen, waar ik lekker kan onderzoeken wat er allemaal staat. We zijn ook nog even in het bos wezen wandelen. Toen hadden papa en mama de rugdrager niet bij zich, dus moesten ze mij in de wandelwagen duwen. Martijn was op een gegeven moment een beetje het pad kwijt, dus dat was nog best lastig voor papa en ook wel spannend!

Afgelopen woensdag was opa Willy jarig. Gisteren vierde opa het, dus zijn we naar Doetinchem afgereisd. Heidi, Eric, Niels en ??? waren er ook. Ik heb lekker met Niels gespeeld. ’s Middags zijn we nog even buiten wezen wandelen. Vandaag hadden papa en mama de rugdrager wel bij zich, dus kon ik weer lekker hangen.

Niels was heel stoer over de grote stenen aan het springen.

Wat een stoere jongen, hè?

Een eindje verderop stonden hele grote koeien met hele grote horens. Ik vond ze niet eng, maar ik was wel onder de indruk…. Al met al was het een hele gezellige dag. Ik was zó moe, dat ik terug in de auto direct in slaap viel en thuis meteen naar bed ben gegaan ( na natuurlijk nog even een lekker flesje te hebben gekregen...).

Vanmiddag gaan we naar de verjaardag van Noud, dus ik ga nu maar gauw even slapen.

Welterusten! Dikke kus, Norian.