maandag 24 maart 2008

Pasen...

Hallo allemaal,

Nou, dit was me het weekendje weer, zeg! Dit weekend was het Pasen. Mama en papa hebben wel uitgelegd waarom dit gevierd wordt, maar dat weet ik niet meer precies... Ik heb alleen een heleboel eieren gezien en paashazen.....


Eerst hebben papa, mama en ik zaterdag nog een lekkere 'luierdag' gehad thuis. 's Avonds hadden papa en mama onverwachts nog een feestje van Mieke, de buurvrouw, want die was jarig, maar daar heb ik niets van gemerkt, want ik lag gewoon lekker in mijn bedje te slapen.


Zondag was het eerste Paasdag. 's Ochtends zijn we naar Zutphen gegaan naar Heidi, Eric en Niels. Daar hebben we een heerlijke paaslunch gehad en heb ik lekker met Niels gespeeld. Na mijn slaapje kwamen opa Willy en oma Hanny ook. Dat was natuurlijk nog gezelliger! 's Avonds hebben we heerlijk met zijn allen gegourmet. Dat is nog eens gezellig en lekker, zeg!!


Vandaag was het tweede Paasdag en kwamen Rogier, Christa, Jelle en Carlijn op bezoek. Dat was weer dolle pret. We hebben heerlijk met zijn allen gespeeld. Na mijn middagslaapje zijn we met zijn allen wezen wandelen (was wel een beetje koud, want we hadden de hele dag al sneeuwbuien!), maar wel lekker. Rond 5 uur zijn we met zijn allen naar een restaurantje gegaan dat 'Juffrouw Tok' heette en waar je heerlijk kip met friet kon eten. We hebben allemaal heerlijk gesmuld (ik heb vooral errug veel genoten van de appelmoes....). Daarna hebben we thuis nog even een toetje gehad en een kopje koffie gedronken en toen zijn Rogier, Christa, Jelle en Carlijn weer naar huis gegaan. Al met al dus weer een beregezellige dag.

Nou ga ik snel slapen, want morgen ga ik weer naar het kinderdagverblijf en dan wil ik natuurlijk wel fit zijn. Slaap lekker!


Dikke kus van Norian.