zondag 6 april 2008

Weekendje logeren!

Hallo allemaal,

Afgelopen weekend ben ik bij opa Fred en oma Annelies wezen logeren. Opa en oma gaan binnenkort weer voor een paar maanden naar Frankrijk om daar een beetje te tuinieren en te koken, dus wilde ik ze nog wel even zien voordat ze vertrokken.

Afgelopen vrijdag hebben papa en mama mij naar oma en opa gebracht. Noud en Marlot kwamen nog even met Maartje langs om mij een kusje te geven en toen gingen papa en mama weg. Eigenlijk vond ik dat helemaal niet gek. Ik vond het allemaal wel spannend! 's Avonds heeft oma mij eerst een flesje gegeven en toen ben ik gaan slapen. Ik moest even huilen, maar toen oma mij nog even over mijn hoofd had geaaid, ben ik lekker gaan slapen.

En hoe! Ik heb tot zaterdag ochtend 9.15 uur door geslapen! Papa en mama waren jaloers op opa en oma, want dit had ik al sinds minstens een half jaar niet gedaan!!! Toen ik wakker was, ben ik lekker in bad gegaan en toen kreeg ik lekker fruit van oma. Toen ik daarna de boterham op had, ben ik weer lekker gaan slapen en opnieuw heel lang: tot 15.00 uur!!! Lekker slaapplekje hebben opa en oma, zeg! Tussen de slaapjes door heb ik veel gelachen met opa en oma! Wat een grapjassen!

Vanmiddag zijn papa en mama eerst nog even naar Obelink geweest en daarna kwamen ze mij weer ophalen. Ik vond het toch ook wel weer heel leuk om ze te zien, hoor!

Op de terugweg zijn we nog even naar de oma van papa geweest. Daarna zijn we snel naar huis gegaan. Ik vond het alles bij elkaar een geweldig leuk weekend, maar ik was vanavond wel héééél moe! Morgen ga ik weer naar de juffies, dus ik ga maar gauw slapen.

Welterusten! Dikke kus, Norian.