maandag 14 april 2008

Lekker weekend...

Hallo allemaal,

Afgelopen weekend hebben we weer allemaal leuke dingen gedaan. Zo zijn mama en ik vrijdagmiddag bij Niels en Heidi op bezoek geweest. Daar heb ik gezellig met Niels gespeeld en hebben we lekkere macaroni gegeten.

Zaterdag waren papa, mama en ik al vroeg op pad. Papa en mama wilden namelijk een hekje maken in de tuin, zodat ik niet zomaar op de brug over de vijver kan komen. Nou vind ik dat niet echt nodig, maar mama en papa denken daar anders over. Zij zijn een beetje bang dat ik zomaar de vijver in kruip en dat lijkt hun geen goed idee, dus zijn we op pad gegaan om het een en ander in te kopen bij de bouwmarkt. Nou hadden ze daar ook een plantjesmarkt, dus hebben we gelijk een paar mooie plantjes meegenomen voor in de plantenbakken aan de rand van de vijver. Toen we weer thuis waren, ben ik lekker gaan slapen en is papa begonnen met het werk. Toen ik weer wakker was, waren opa Willy en oma Hanny bij ons; dat was nog eens gezellig! Opa heeft papa geholpen in de tuin en oma, mama en ik zijn op pad geweest voor nog een paar dingetjes die we nog moesten halen. 's Avonds was alles in de tuin klaar en hebben opa en oma nog gezellig met ons mee gegeten. Willen jullie zien hoe mooi het is geworden? Kijk dan maar op de foto's.

Zondag zijn we 's ochtends bij Rogier, Christa, Jelle en Carlijn langs geweest en weten jullie wat? We hoefden dit keer niet helemaal naar Beuningen, want ze hebben de vouwwagen weer opgezet op de camping in Hoenderlo. Dat is nog eens leuk; dan zijn ze in het weekend bijna onze buren; gezellig, hoor. Reken maar dat we graag vaak langs komen (en met koninginnedag/Hemelvaart komen we zelfs ook kamperen!). Ik heb lekker met Carlijn en Jelle bij de speeltoestellen gespeeld midden op het veld. Dat was nog eens een leuk voorproefje!

's Middags kregen we bezoek; Martijn en Renessa kwamen nog langs voor mama's verjaardag. Ze hadden een mooie plant voor mama meegenomen (een agapanthus, of zoiets...) en voor mij hadden ze hele mooie, stoere zomerkleertjes mee genomen. Een blouse en een korte broek. Daar was ik erg blij mee. Toen ik wakker was van mijn middagslaapje, zijn we met z'n allen naar Vierhouten gegaan. Daar was een soort van open dag van de Bever sport (zaak waar je allemaal outdoor spulletjes kunt kopen). Dat was erg leuk. Onderweg zijn we nog even gestopt in Gortel om een heel erg lekker ijsje te eten (papa had gehoord dat ze daar een ijskraam hadden met heel erg lekker ijs. En dat was gelukkig niet gelogen; wat was dat lekker ijs!!). Toen we weer thuis waren, heeft Martijn me te eten gegeven en toen was het voor mij alweer tijd om naar bed te gaan. Martijn, Renessa, mama en papa hebben toen nog lekker gegeten en toen was het alweer tijd voor Martijn en Renessa om naar huis te gaan.

Al met al dus weer een gezellig weekend. Gelukkig had papa vandaag een papadag, dus hebben we het vandaag lekker rustig aan gedaan, zodat ik morgen weer helemaal fit ben voor een gezellig dagje op het het kinderdagverblijf. Slaap lekker allemaal!

Dikke kus, Norian