woensdag 7 mei 2008

Kamperen op het Schinkel

Hallo allemaal,

Het is alweer even geleden dat ik wat op mijn weblog heb geschreven, maar dat komt omdat we zoveel leuke dingen te doen hadden, dat we het veel te druk hadden. We zijn namelijk wezen kamperen!! Koninginnedag zijn we gegaan en we zijn tot en met afgelopen zondag gebleven. We waren op de camping in Hoenderlo waar Rogier, Christa, Jelle en Carlijn een voorseizoensplek hebben. En weten jullie wat? Maartje, Oscar, Noud, Marlot, Walter en José waren er ook. En wat was het een fijne vakantie!! Het was eerst nog niet zo heel erg warm, maar met een lekker vest en 's nachts een extra slaapzak was het toch prima te doen. En eigenlijk was het weer veel beter dan dat men eerst voorspeld had, dus wat dat betreft hadden we heel veel geluk. De laatste dagen was het zelfs echt lekker zomerweer.

We hebben heerlijk in de tent geslapen en overdag hebben Jelle, Carlijn, Noud, Marlot en ik ons heerlijk vermaakt in de zandbak en op de speeltoestellen op het midden van het veld. Ook hebben we zaterdag nog een flinke wandeling gemaakt op de heide en in het bos. Maartje, Oscar, Noud, Marlot, Walter en José waren ook mee. Marlot en ik zaten lekker in de rugdrager, maar Noud heeft het hele stuk zelf gelopen. Dat vond ik wel heel erg knap van hem!!

Op de camping hebben ze een heel speciaal bad om je in te wassen; een drakenei!! Kijk maar naar de foto's als jullie me niet willen geloven. Het leek wel een soort jungle en op de muur kon je allemaal beesten ontdekken. Dat maakt het wel tot een heel mooi feest om in bad te gaan! Wisten jullie trouwens dat de camping ook een koning en koningin heeft met een hele hofhouding er bij? Kijk maar eens op de foto; dan zien jullie dat de koning ons een lekker snoepje kwam brengen!

Jammer genoeg was het zondag al weer tijd om naar huis te gaan, maar gelukkig kunnen we nog een paar keer terug om op bezoek bij Rogier, Christa, Jelle en Carlijn te gaan (we zijn vanmiddag alweer geweest!!), dus ik hoef het nog niet helemaal te missen.

Al met al was het een zeer geslaagde vakantie; een leuk voorproefje voor de grote zomervakantie als we met Rogier, Christa, Jelle en Carlijn naar Frankrijk gaan.

Papa heeft trouwens een tijdje geleden voor mij via marktplaats een loopauto voor buiten gekocht. En wat vind ik die leuk!! Ik kan nog niet zo goed sturen, maar ik rijd gewoon net zo lang voor- en achteruit totdat ik ergens tegenaan bots en niet meer verder kan. Kijk maar eens naar de foto's; dan zien jullie wel hoe leuk ik het vind!Nou, ik ga nu snel naar bed, want morgen moeten papa en mama weer werken en dan ga ik naar het kinderdagverblijf.

Oh ja, als jullie alle foto's willen zien die papa en mama gemaakt hebben, kijk dan maar even in het fotoalbum (zie link rechtsbovenaan de pagina en dan moet je fotoalbum 3 hebben).

Tot de volgende keer! Kus, Norian