zondag 1 juni 2008

Feestweekend...

Hallo allemaal,

zoals jullie al hebben kunnen lezen, heb ik er sinds afgelopen vrijdag een lief, klein nichtje bij en ze heet Anouk. Wat was dat bijzonder en spannend! Natuurlijk zijn we (papa, mama en ik) vrijdagochtend gelijk naar het ziekenhuis gegaan om Anouk te bewonderen. Wat is ze mooi; net een zache pop die af en toe beweegt! Daarna zijn opa Willy, oma Hanny, papa, mama en ik naar het huis van Heidi en Eric en Niels gegaan om daar de boel te versieren en om een mooi bord in de tuin te zetten. Dit bord hebben papa, mama, oma en opa samen gemaakt, maar om heel eerlijk te zijn, heeft opa eigenlijk al het werk gedaan. Maar ja; die heeft tegenwoordig ook de meeste tijd..... Vinden jullie het bord ook zo mooi geworden? Nadat Heidi en Anouk 's middags weer uit het ziekenhuis naar huis zijn gekomen, hebben we nog met z'n allen friet gegeten en toen zijn we snel naar huis gegaan. Wat was dat een spannende dag.

Zaterdag was het ook nog feest; Rogier vierde namelijk zijn verjaardag met een lekkere barbecue op de camping. Eigenlijk is Rogier op dezelfde dag jarig als Anouk (of Anouk op dezelfde dag als Rogier??), maar hij vierde het dus zaterdag. Na mijn middagslaapje zijn we daar dan ook snel heen gegaan. Ik heb lekker met Jelle, Carlijn, Noud en Marlot gespeeld en we hebben erg lekker gegeten. Dat was een erg leuk verjaardagsfeestje. Oh ja, toen papa en ik vorige week ook nog op de camping waren, heb ik in een onbewaakt ogenblik alle billendoekjes uit het zakje getrokken; dat is wel een grappige foto geworden, vinden jullie ook niet?

Vandaag zijn we nog weer eventjes bij Anouk op bezoek geweest na mijn middagslaapje. Het gaat erg goed met Anouk en Heidi. En Niels is ook helemaal blij met zijn nieuwe zusje. Maar dat snap ik ook wel; ze is ook wel erg mooi! Na het eten zijn we naar huis gegaan en toen was het weekend al weer voorbij. Oh ja, papa heeft gisteren en vandaag ook nog heel hard geschilderd; het huis is nu helemaal opnieuw geschilderd en het is heel mooi geworden. Nou moet alleen de schuurdeur nog, maar dat komt nog wel een keertje. De grootste klus is geklaard.

Nou, ik ga snel slapen, want morgen ga ik weer naar de juffies op het kinderdagverblijf. Welterusten!

Dikke kus, Norian.