zaterdag 5 juli 2008

Heerlijke vakantie in Casteil...

Hallo allemaal,

zoals beloofd, zou ik nog vertellen over mijn avonturen op vakantie in Casteil. Afgelopen woensdag zijn we thuis gekomen. Natuurlijk weer met het vliegtuig en wederom vond ik het erg leuk in het vliegtuig en heb ik mij prima vermaakt. Mama en papa zeiden dat ze heel erg trots op me waren dat ik me zo keurig heb gedragen!

Maar goed; eerst nog over de vakantie. We hebben ons heerlijk vermaakt; het was lekker weer en we hebben lekker veel in het zwembad gezwommen; wat is dat leuk om te doen, zeg!! We zijn een paar keer naar de markt geweest om boodschappen te doen en dat was ook heel leuk; ik keek mijn ogen uit vanuit de rugdrager bij papa op de rug. Eigenlijk hebben we in de vakantie niet veel gedaan, maar ja; daar is het natuurlijk ook vakantie voor! Papa is maandag nog wezen duiken in Argel├Ęs sur Mer. Dat vond hij erg leuk om te doen en hij heeft allemaal mooie vissen gezien. Mama en ik zijn lekker op de camping geweest en hebben lekker met opa en oma gespeeld. Ik ben een hele tijd bezig geweest om de plantjes water te geven zoals opa ook altijd doet en dat was wel heel erg leuk om te doen.

Nou, kijk maar even naar de foto's, dan zien jullie wel hoe lekker de vakantie was. En weten jullie wat? Eigenlijk was dit nog maar een voorproefje; over 2 weken gaan we alweer op vakantie, maar nu met de auto naar de Dordogne samen met Rogier, Christa, Jelle en Carlijn; daar heb ik ook heel erg veel zin in!

Zo, nu ga ik eerst een middagdutje doen. Daarna gaan we naar Overoma (de oma van papa) en morgen viert papa zijn verjaardag en komt er allemaal bezoek, dus we hebben weer een leuk weekend voor de boeg.

Tot de volgende keer!

Dikke kus van Norian.

zondag 29 juni 2008

Lekker op vakantie...

Hallo allemaal!

Hier even een kort tussentijds berichtje van onze vakantie in Casteil.

Afgelopen woensdag (25-06) zijn we met het vliegtuig van Eindhoven naar Girona (Barcelona) gevlogen. Dat was spannend! We vertrokken om 13.25 uur, maar aangezien we 2 uur van tevoren moesten inchecken, zijn we om 10.30 uur al van huis vertrokken. Ik vertikte het echter om in de auto te slapen, dus papa en mama waren bang dat ik het niet goed vol zou houden. Het tegendeel was waar: ik heb op het vliegveld leuk gespeeld op de stoelen en banken en een beetje gesjanst met de andere mensen, voordat we het vliegtuig in mochten. Toen we eenmaal in hetvliegtuig zaten, vond ik het allemaal erg leuk! Papa en mama hadden een lege stoel tussen hen in geritseld, dus had ik een stoel voor mijzelf. Er zat een jongetje van een jaar of 5 voor ons en die vond mij ook wel heel interessant, dus daar heb ik me goed mee vermaakt. Het opstijgen vond ik erg leuk! En net toen ik er genoeg van kreeg, gingen we al weer landen. Wat een avontuur!

Toen we in Girona het vliegveld op kwamen, stonden opa en oma ons op te wachten. Ik herkende ze nog goed en vond het leuk om ze te zien. Daarna zijn we snel naar Casteil gereden. We hebben een stacaravan gehuurd en daar kan ik lekker in spelen en slapen. Opa en oma vinden het erg leuk dat we er zijn en ik vind het allemaal ook erg leuk.

Ik ben ook al een paar keer wezen zwemmen. In het begin vond ik het water wel heel koud, maar de tweede keer vond ik het al minder eng en nu wil ik steeds opnieuw in het zwembad. Als ik het bad zie, dan wijs ik er al de hele tijd naar dat ik er in wil. Vanmiddag als ik heb geslapen, gaan we weer zwemmen. Dat heeft papa me tenminste beloofd.

Nou, ik ga nu lekker slapen en vanmiddag weer lekker zwemmen. Als ik terug ben van vakantie, zal ik jullie de rest van mijn avontuur vertellen.

Dikke kus, Norian.