dinsdag 8 juli 2008

Papa's verjaardag

Hallo allemaal,

Afgelopen zaterdag zijn we ’s middags bij Overoma (de oma van papa) op bezoek geweest. Dat was erg gezellig. Papa en mama hadden de foto’s van onze vakantie in Casteil afgedrukt en die hebben ze aan oma laten zien. Dat vond ze erg leuk.

Zondag vierde papa zijn verjaardag. ’s Ochtends kwamen Heidi, Eric, Niels en Anouk en opa Willy en oma Hanny op bezoek. Dat was erg gezellig; Niels en ik hebben lekker gespeeld en we hebben ook veel met Anouk geknuffeld, zoals jullie kunnen zien op de foto’s. Na een boterhammetje ben ik lekker gaan slapen. Papa, mama, Eric, Heidi, opa en oma hebben nog samen met Niels gevoetbald op het grasveld achter ons huis.

Toen ik wakker werd, was het volgende bezoek er al weer; Rogier, Christa, Jelle en Carlijn. Dat was ook erg gezellig. Even later kwamen Maartje, Oscar, Noud en Marlot ook nog. Oscar had een nieuwe auto en nadat we die bewonderd hadden, hebben we lekker wat gedronken met een taartje er bij. Tussen de buien door heeft papa ’s avonds nog wat vlees en garnalen op de barbecue klaar kunnen maken en zo hebben we ook nog lekker gegeten met z’n allen.

Maandag had papa een papadag en hebben we lekker gespeeld samen. ’s Middags zijn we nog even naar de stad geweest (ik heb nog een mooie korte broek voor op vakantie gekregen) en daarna zijn we naar de camping in Hoenderloo gegaan, omdat we met zijn allen bij Rogier, Christa, Jelle en Carlijn zouden eten. Mama kwam na haar werk ook naar de camping. In eerste instantie wilden we gaan barbecuen, maar toen de regen een paar keer met bakken uit de hemel kwam, hebben we toch maar lekker pannenkoekjes in de voortent gegeten. En dat was me toch lekker! Ik heb wel 4 pannenkoekjes met spek en kaas op; wat is dat smullen!!

Vandaag ben ik weer naar het kinderdagverblijf geweest. Dat was weer erg gezellig. Ik heb lekker gespeeld, gegeten en geslapen, maar nu ben ik ook wel weer moe, dus ik ga snel slapen. Tot de volgende keer!

Dikke kus van mij!