maandag 14 juli 2008

Bewogen weekend....

Hallo allemaal,

We hebben weer een leuk weekend achter de rug. Alhoewel; ik vond niet alles even leuk dit weekend…. Papa en mama hadden bedacht dat ik zaterdag toch maar eens voor het eerst naar de kapper moest om mijn haartjes wat korter te laten knippen. Dan zou ik het niet zo heet hebben op vakantie. Mama had het vantevoren al wel een paar keer uitgelegd wat er ging gebeuren, maar ja op het moment zelf vond ik het toch wel heel erg spannend….. Al die vreemde mensen en dan ook nog eens iemand die niet op hield met aan mijn haartjes zitten…. Nee, leuk is anders. Maar goed; het eindresultaat is wel heel erg mooi; ik heb nu hele mooie haartjes en iedereen is erg enthousiast en zegt dat ik nu helemaal een grote jongen ben en dat is natuurlijk altijd leuk om te horen.

Zaterdagmiddag zijn we nog even voor de laatste keer langs geweest op de camping bij Rogier, Christa, Jelle en Carlijn. Zij waren druk bezig om de vouwwagen op te ruimen, want vandaag is hun laatste dag op het Schinkel. Maar dat vinden ze niet zo erg, geloof ik, want vrijdag gaan ze alweer met de vouwwagen op vakantie; lekker samen met ons naar de Dordogne!

Zondagmiddag zijn we bij Heidi, Eric, Niels en Anouk op bezoek geweest. Opa Willy en oma Hanny waren er ook. Dat was weer erg gezellig; we konden lekker buiten zitten en ik heb lekker met Niels ‘gefietst’ en op de glijbaan gespeeld. Nadat de macaroni op was zijn we weer naar huis gegaan.

Trouwens, tegenwoordig kan ik al heel goed aan 1 handje mee lopen en kan ik zelfs af en toe een paar stapjes los zetten. Goed hè?! Kijk maar eens naar de foto hoe goed ik loop aan 1 hand van mama en met mijn ‘loopvis’ die ik van opa Fred en oma Annelies heb gekregen toen ik 1 jaar oud werd in de andere hand. Een andere foto die ik jullie niet wil onthouden is die van mij en mijn liefste ‘Ejnie’ (eigenlijk Ernie, maar de ‘r’ kan ik nog niet zo goed zeggen). ‘Ejnie’ is een ballon die ik van papa en mama heb gekregen op het vliegveld in Eindhoven toen we weer terug waran uit Casteil en ik vind hem heel erg lief!

Oh ja, hier ook nog even een mooie foto van Anouk. Wat is het een mooi meisje, vinden jullie ook niet?


Dit bericht is trouwens voorlopig het laatste bericht, aangezien wij donderdagnacht/vrijdagochtend vroeg op vakantie gaan. Dan horen jullie pas weer wat van me over 3 weken, dus tot dan!!

Dikke kus, Norian