donderdag 21 augustus 2008

Harde tafel...

Hallo allemaal!

Zoals jullie op de foto's kunnen zien ben ik weer een ervaring rijker: salontafels kop je niet zo makkelijk weg... Nou ik heb ontdekt hoe ik kan lopen, ben ik niet meer te houden: ik loop de hele dag overal naar toe. De moeilijkheid zit hem er in dat ik soms niet goed op let wat er allemaal voor mijn voeten op de grond ligt. Zo ook gisteren: er lag wat speelgoed op de grond en daar ging ik in al mijn enthousiasme vol op staan. Dat gaat niet goed, kan ik je vertellen. Ik viel en belandde met mijn gezicht op de salontafel... Dat is niet prettig... En nu heb ik een blauw oog! Papa zegt dat ik wel een beetje op Mike Tyson lijk, maar dan wat liever... Ik heb er gelukkig eigenlijk heel weinig last van.

Tot de volgende keer! Dikke kus, Norian.

woensdag 20 augustus 2008

Consultatiebureau

Hallo allemaal,

Vandaag zijn we weer naar het consultatiebureau geweest. Dus hier komen weer wat cijfertjes voor de mensen die mee willen schrijven: Ik ben al 83 cm groot en ik weeg 12,7 kg. Volgens de verpleegkundige is dat allemaal keurig. Gelukkig hoefde er deze keer niets engs te gebeuren en wilde ze alleen maar even met ons praten over hoe ver ik al ben en wat ik allemaal al kan. De mevrouw gaf me een paar blokjes en vroeg of ik daar al mee kon bouwen. Nou, ik kon niet alleen bouwen, maar ik zei haar ook al na en dat vond zij heel erg knap van mij. Ze was erg tevreden over mij, dus dat maakte mama en papa toch stiekem wel een beetje trots.

Ik ga nu heel snel slapen, want morgen ga ik weer naar het kinderdagverblijf. Slaap lekker!

Dikke kus, Norian

zondag 17 augustus 2008

Leuk weekendje!

Hallo allemaal! Ik heb weer eens een heel leuk weekendje gehad! Gisteren (zaterdag) zijn we bij oma koekje ( de oma van papa ) op bezoek geweest. Dat was heel er leuk, want daar krijg ik altijd lekkere koekjes van! Daarna zijn we nog even naar de stad geweest. Ik vind winkelen ook altijd heel leuk!

Vandaag zijn we eerst naar Regina ( = de nicht van oma ) geweest. Zij heeft een héle grote vijver in de tuin met hééééle grote vissen!!!! Dat vond ik echt heel erg mooi (en papa en mama trouwens ook!). Ik mocht de vissen tot twee keer toe eten geven.

Dat was spannend! Daarna heb ik ook nog even lekker op de ligstoel gelegen en ook nog lekker cake gegeten! Het was heel gezellig.

Nadat ik lekker bij opa en oma had geslapen, zijn we naar Silvolde afgereisd voor de jaarlijke barbecue. Nou had ik die nog nooit meegemaakt, dus ik vond het allemaal wel heel spannend! In het begin moest ik even aan al die mensen wennen, maar ik was al gauw gewend en ik heb heerlijk rondgekropen op de boerderij! Ik heb lekker met Niels en Vera gespeeld en achter elkaar hebben we de hele boerderij verkend! Mijn broek was bij allebei de knieen kapot gegaan, dus dat zegt wel genoeg!

Ik ga lekker slapen, want morgen heeft papa weer eens een papadag...

Welterusten! Dikke kus, Norian.