maandag 25 augustus 2008

Gezellig weekend!

Hallo allemaal,

Hier weer een verslag van een gezellig weekendje. Zaterdagochtend zijn papa, mama en ik op de fiets naar de stad geweest. Dat was erg gezellig. Het was alweer een tijdje geleden dat ik op de fiets had gezeten, aangezien het weer elke keer net niet mooi genoeg was op de momenten dat we zouden kunnen gaan fietsen. Maar afgelopen zaterdag was het weer prima, dus hebben we lekker gefietst.

Na mijn middagslaapje zijn we snel naar Nijmegen gegaan naar het verjaardagsfeestje van Marlot. Daar aangekomen hebben we Marlot de cadeautjes gegeven die mama en ik samen gekocht hadden en gelukkig vond ze alles heel erg leuk. Het was zulk lekker weer dat de grote mensen heerlijk buiten konden zitten en wij (de kinderen) hebben heerlijk buiten kunnen spelen. Noud en Marlot hebben een glijbaantje en een speelhuisje in de tuin staan en die vind ik heel erg leuk, dus daar heb ik me goed mee weten te vermaken. Aan het einde van de middag stak Oscar ook nog de barbecue aan en hebben we met z’n allen heerlijk gegeten. Na het eten was het voor ons alweer de hoogste tijd om naar huis te gaan, want ik moest natuurlijk ook nog wel een keertje naar bed.

Zondag moesten we er al vroeg uit. We zouden namelijk bij Ellen en Rick in Silvolde naar het nieuwe huis gaan kijken! Ellen is het nichtje van mama en samen met Rick heeft ze een huis gekocht en dit hebben ze helemaal zelf opgeknapt en dus was het nu, na hééééél lang klussen, eindelijk zo ver dat ze er in wonen en dat ze het graag aan iedereen wilden laten zien. Toen we daar aankwamen, snapten we ook wel waarom; wat is dat mooi geworden!! Wat een geweldig mooi huis hebben ze gekregen!! Het was heel hard werken, maar het resultaat is er dan ook helemaal naar. Iedereen kwam even kijken, dus heb ik gelijk iedereen die ook op de barbecue was, nog een keertje kunnen zien. Het was zo gezellig en we waren allemaal zo onder de indruk, dat papa en mama zelfs helemaal vergeten zijn om foto’s te maken jammer genoeg. Dus jullie moeten het alleen doen met een foto van de voorkant van het huis zoals die ook op de uitnodiging stond. Ellen en Rick; heel veel plezier en geluk in jullie prachtige huis!!

Na de ‘house-warming’, zoals ze dat noemen, zijn we samen met Heidi, Eric, Niels en Anouk bij opa Willy en oma Hanny in Doetinchem een boterham gaan eten en ben ik daarna lekker gaan slapen. Toen ik weer wakker was, heb ik nog heerlijk met Niels gespeeld. We hebben zelfs een hele tijd in de speeltuin gespeeld samen met papa, Eric en opa. Dat was wel heel erg leuk. En weten jullie wat? ’s Avonds hebben we lekker frites gegeten met z’n allen. Dat maakte de feestdag natuurlijk helemaal compleet.

Al met al dus weer een druk, maar erg gezellig weekend. Nu ga ik snel slapen, want vandaag was ik al op het kinderdagverblijf en daar ben ik altijd best wel moe van, en morgen mag ik weer, dus dan wil ik wel weer helemaal fit zijn.

Welterusten en tot de volgende keer!

Dikke kus, Norian