maandag 1 september 2008

Logeren bij opa Willy en oma Hanny...

Hallo allemaal!

Nou, ik heb weer een heerlijk weekendje achter de rug! Ik ben namelijk afgelopen weekend bij opa Willy en oma Hanny wezen logeren! Dat was erg leuk: Zaterdag hebben papa en mama mij al vroeg naar opa en oma gebracht, zodat ik daar lekker tussen de middag kon gaan slapen. Toen zijn papa en mama naar de stad gegaan en daarna naar huis. Toen ik wakker werd, haalde oma mij uit bed en toen zijn we ook naar de stad gegaan. Het was stadsfeest in Doetinchem, dus er was van alles te doen. Onder andere een kermis! Ik was nog nooit in de draaimolen geweest, maar het leek me meteen al heel erg leuk. Ik mocht met opa wel drie keer in de draaimolen en ik ben daarna ook nog in een ander ding geweest waarvan ik niet zo goed weet hoe het heet. Ik vond de draaimolen toch ook leuker... Wat een feest, hè?

De volgende ochtend ben ik met opa en oma lekker gaan fietsen naar Koekendaal. Ik dacht dat we daar allemaal koeken zouden krijgen, maar het bleek een soort kinderboerderij en speeltuin te zijn. Allemaal diertjes, dus dat vond ik wel spannend. Ik had op vakantie geleerd dat je die gras kon geven, dus ik begon heel actief gras te plukken. Maar als de diertjes (in dit geval ezels) dan erg dichtbij kwamen, vond ik ze toch wel een beetje eng...

Toen ik 's middags weer wakker werd, waren papa en mama er weer. Papa en mama hadden zaterdagavond heel erg lekker bij de buren gegeten en hadden vanochtend lekker uit kunnen slapen. Dat kunnen ze niet zo vaak als ik er bij ben (eigenlijk nooit), dus daar hebben ze erg van genoten. Daarna zijn we met papa en mama weer naar de stad gegaan. Toen mocht ik met papa nog een keer in de draaimolen (en daarna nog een keer!). Wat een feest, hè? Papa vond het stiekum ook heel leuk (en die hoefde niet eens te betalen...). Hier onder zie je een filmpje van hoe papa en ik in de draaimolen zaten.

Al met al heb ik dus een heerlijk weekendje gehad. Vandaag nog een lekker rustige papadag en dan morgen weer naar de juffies. Woensdag gaan we bij opa Fred en oma Annelies op bezoek, want die zijn heel even thuis. Daar heb ik ook al wel weer veel zin in.

Tot de volgende keer! Dikke kus, Norian.