zondag 7 september 2008

Thuis en uit in de speeltuin...

Hallo allemaal,

Hier weer eens een berichtje over al mijn avonturen. Voordat ik jullie over mijn weekend vertel, heb ik eerst afgelopen woensdag nog een erg leuk dagje gehad: Opa Fred en Oma Annelies waren voor een paar dagen in Nederland en daar zijn we de hele middag op bezoek geweest. Dat was nog eens een verrassing! Ik heb lekker met opa en oma gespeeld en Noud en Marlot waren er ook. Het was één groot feest!

Afgelopen weekend stond in het teken van speeltuinen en spelen... Allereerst hadden papa en mama afgelopen zaterdag een verrassing voor mij: ze hebben een speeltoestel gekocht voor in onze tuin. Voor de veiligheid hebben papa en mama er ook nog rubber tegels onder gelegd. Mocht ik dan van het speeltoestel af vallen, dan val ik tenminste niet meteen een gat in mijn hoofd... Allereerst moest het toestel in elkaar worden gezet. Het lukte papa niet zo goed, dus ik heb hem even geholpen. Toen ging het een stuk beter.

Daarna mocht ik er meteen op en in spelen. Het is echt een geweldig ding! Ik kan er onder zitten als een huisje, door de buis kruipen, er op klimmen en er van af glijden! Ik wil er het liefst de hele dag mee spelen. Dat heb ik zaterdag dus ook de rest van de dag gedaan. Onze tuin lijkt nu wel een speeltuin...

Vandaag was het centrale thema ook de speeltuin. Papa had namelijk vandaag met Mischa, Sandra, Britt, Tim en Niek en Erwin, Jeanine, Sterre en Ninthe afgesproken in de binnenspeeltuin in Apeldoorn. Papa had nog steeds zijn verjaardag niet gevierd en het leek hem een leuk idee om naar de binnenspeeltuin te gaan. En dat was inderdaad een goed idee! Ik vond het echt geweldig en ik niet alleen... Ik mocht overal door- en overheen en de papa's en mama's deden allemaal erg goed mee.

Soms vroeg ik me zelfs af wie het nu het leukste vond: de kinderen of de ouders. Zoals deze foto's laten zien, hebben de papa's en mama's zich ook aardig vermaakt...

Ten slotte hebben papa en ik vanmiddag nog een tent in onze eigen woonkamer gemaakt waar onder we gezellig thee hebben gedronken en boekjes hebben gelezen. Hadden we nog een soort speeltuin in onze eigen kamer!!!

Nou, ik ga maar weer eens lekker slapen want morgen ga ik weer naar de juffies.

Welterusten! Dikke kus, Norian.