maandag 15 september 2008

Leuk weekendje!

Hallo allemaal,

Nou, nou; dat was me het weekendje wel weer! Zaterdag hadden we een lekker rustig dagje. ’s Middags zijn we na mijn slaapje nog even naar een hondententoonstelling in Zwolle geweest. Daar hadden ze allemaal mooie honden die mooi geborsteld waren en die de eigenaren dan aan iedereen lieten zien en er was een hond die knappe kunstjes deed samen met een mevrouw. Dat was erg leuk!

Zondag zijn we ’s ochtends naar Eindhoven gegaan om bij Martijn en Renessa op bezoek te gaan. Dat was heel erg gezellig! Toen we daar waren hebben we eerst lekker iets gedronken met een lekkere koek er bij en toen ben ik gaan slapen en hebben papa en mama naar de trouwfoto’s gekeken. Martijn en Renessa zijn namelijk getrouwd toen wij in Casteil op vakantie waren en daar konden we dus niet bij zijn. Daarom vonden papa en mama het nu erg leuk om de foto’s te kunnen zien.

Na mijn slaapje zijn we gaan wandelen in een park en daar was ook een historisch openluchtmuseum. Daar hadden ze helemaal nagebouwd hoe mensen heel vroeger leefden (o.a. in de Middeleeuwen). Dat was wel heel erg leuk om te zien. Daarna hebben we ook nog even rond gekeken op een echte boerderij! Daar hadden ze varkens en koeien en de koeien werden ook nog gemolken. Dat was nog eens leuk, zeg!
Toen zijn we naar een leuk Javaans restaurantje in het centrum van Eindhoven gereden en daar hebben we heerlijk gegeten. Het werd uiteindelijk een beetje later dan gepland, maar het was zo gezellig, dat dat niet erg was.

Vandaag was het weer papadag. Dan kan ik lekker de hele dag met papa spelen. En papa met mij... Dat vind ik altijd weer heel erg fijn! We hebben op de glijbaan gegleden, gevoetbald en gefietst! Spannend, hoor!

Welterusten! Dikke kus, Norian.