dinsdag 23 september 2008

Naar opa en oma en naar de Dierentuin!!!

Hallo allemaal,

Een beetje later dan gewoonlijk, maar bij deze dan toch nog even een verslagje van het afgelopen weekend. Het was weer een leuk weekendje. Vrijdag zijn mama en ik nog even langs geweest bij Christa, Jelle en Carlijn om even te kijken hoe het met Christa’s enkel was, want daar was ze aan geopereerd. Gelukkig ging het alweer beter met haar. Ik heb lekker met Carlijn gespeeld en op het laatst ook nog eventjes met Jelle toen hij klaar was met buiten spelen. Dat was erg leuk!

Zaterdag zijn we ’s ochtends al naar oma Hanny en opa Willy gegaan. Na een lekkere boterham ben ik gaan slapen en zijn papa en mama papa’s nieuwe bril op gaan halen. Die was namelijk al klaar. Hij is erg mooi geworden. Ik moest wel even kijken toen ik uit bed kwam en papa opeens een andere bril op had, maar ik vond hem toch wel heel erg mooi. ’s Middags zijn we lekker met z’n allen wezen wandelen en oma had lekker eten gemaakt voor ons. Na het eten moesten we jammer genoeg alweer naar huis. Dat vond ik wel een beetje jammer, want ik vind het altijd erg leuk bij opa en oma en heb het dan ook vaak nog over hun.

Zondag zijn we met Maartje, Oscar, Noud en Marlot naar de dierentuin geweest: Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Dat was nog eens leuk!! Kon ik eindelijk de olifanten, giraffen, beren, apen en leeuwen in het echt zien. En wat kun je leuk spelen daar! Ze hebben een hele mooie binnenspeeltuin waar je lekker veel kan spelen. ’s Middags (eigenlijk hadden Marlot en ik allang in bed moeten liggen…) zijn we naar het huis van Maartje, Oscar, Noud en Marlot gegaan en heb ik daar alsnog een middagslaapje gedaan. ‘sAvonds hebben we nog lekker mee gegeten en toen was het alweer tijd om naar huis te gaan, want de volgende dag moest ik weer naar de juffies op het kinderdagverblijf.

Al met al dus weer een erg geslaagd weekend. Nu ga ik snel slapen, want ik ben best moe na 2 dagen op het kinderdagverblijf te zijn geweest. Tot de volgende keer!

Dikke kus, Norian