maandag 29 september 2008

Allerlei leuks...

Hallo allemaal,

Ook nu was het weer een spannend weekend. Zaterdagochtend zijn papa, mama en ik naar het Koninging Julianatoren pretpark in Apeldoorn geweest. Papa had bij het tanken een paar vrijkaartjes gekregen, dus vonden papa en mama het tijd worden om daar maar eens een kijkje te gaan nemen. In het begin vond ik het nog wel heel spannend. Zo spannend zelfs, dat ik het ook niet leuk vond in de rijdende olifantjes, maar na even overal rond gelopen te hebben, begon ik het toch wel steeds leuker te vinden. Uiteindelijk ben ik samen met mama of papa in de muisfietsen geweest, de Flintstone-trein, het héééle hoge reuzenrad en ook toch nog 2 keer in de rijdende olifantjes (1x met papa en 1x met mama).


Na nog even gespeeld te hebben in de speeltuin en een lekker broodje te hebben gegeten, zijn we weer naar huis gegaan; het was ook al hoog tijd voor mijn slaapje. ’s Middags hebben we nog heerlijk buiten gespeeld en zijn we het dorp in geweest met mijn driewieler. Ik vind het altijd erg leuk op mijn ‘fiets’. Het sturen gaat nog niet zo heel erg goed, maar ik kan altijd wel erg fijn rond kijken.

Zondag zijn we ’s ochtends naar Malkenschoten geweest. Dat is een grote kinderboerderij/speeltuin/pretpark. Ik durfde nu eindelijk de geitjes te aaien. Ik zit nu namelijk steeds minder in mijn buggy en ben dus nu iets meer op ‘ooghoogte’ en dat is toch een stuk minder eng. Het was erg leuk!

Na mijn middagslaapje zijn we in de auto gestapt en zijn we naar Iris, Jan Paul, Koen en Thijs gegaan in Duiven. Dat was nog eens gezellig! Iris en Jan Paul hebben een hele grote tuin en daar staat ook een hele grote klimtoren in met een glijbaan en schommels. Ik heb heerlijk met Thijs buiten gespeeld en papa en mama en Iris en Jan Paul hebben lekker buiten koffie en thee kunnen drinken. Daarna zijn we nog naar een kinderboerderij geweest. Wat dat betreft was het één grote beestenbende vandaag… Koen en het buurmeisje van Koen en Thijs waren ook mee en Koen wilde de hele tijd mijn handje vast houden, zodat ik niet zou struikelen. Dat vond ik wel heel erg lief van hem! Nadat we nog wat gespeeld hadden en lekker hebben gegeten was het helaas alweer tijd om naar huis te gaan.


Ik ben toen ook maar snel gaan slapen en heb lekker gedroomd van de gezellige middag in Duiven. Wat mij betreft doen we dat snel weer een keertje!

Zo, nu ga ik snel weer slapen, want vandaag ben ik al naar het kinderdagverblijf geweest (eigenlijk was het papadag, maar papa moest helpen met klussen, omdat er iemand bij ons in huis bezig is om dakramen te plaatsen op zolder) en morgen ga ik lekker weer, dus ik wil wel goed uitgerust zijn.

Tot de volgende keer!

Dikke kus, Norian