maandag 13 oktober 2008

Weekendje op (zieken)bezoek...

Hallo allemaal,

Afgelopen weekend zijn we bijna het hele weekend bij mensen op bezoek geweest! Zaterdag zijn we naar Mischa, Sandra, Britt, Tim en Niek geweest, want Mischa was zaterdag jarig. Dat was gezellig! Mischa en Sandra hadden de hele kamer opnieuw ingericht. Het is heel mooi geworden. Mischa had voor zijn verjaardag een kruiptunnel gekregen. Daar heb ik, samen met Tim, veel mee gespeeld. Op een gegeven moment waren papa, mama, Britt en ik boven en was ik met Britt op haar kamer aan het spelen. Toen papa en mama kwamen kijken, wilde Britt mij net het hele mooie roze rokje aandoen wat jullie op de foto zien. Grappig, hè? Sandra is een online schoenenwinkel begonnen (is nog niet online, maar wel bijna: http://www.stoerestappers.nl/ ) en daar had ze al wat schoenen van in voorraad. Papa en mama konden het niet laten en hebben meteen een paar schoenen voor me gekocht... We zijn ook nog even buiten gaan wandelen en daarna zijn we gaan eten. Sandra had hele lekkere bonenschotel én macaroni gemaakt, dus ik heb lekker veel kunnen eten. Daarna zijn we snel naar huis gegaan, want ik was al weer heel moe van het spelen.

Zondag zijn we naar Eric geweest. Eric ligt in het ziekenhuis want hij is afgelopen vrijdag van de vrachtwagen afgesprongen en daarbij heeft Eric zijn been gebroken! Dat is nog eens pech hebben, hè? Nu ligt hij in het ziekenhuis, want ze moeten zijn been weer heel maken. Daarom zijn we er even langs gegaan. Daarna zijn we naar Heidi en Eric's huis gegaan en hebben we daar met opa, oma, Heidi en Niels lekker gegeten. Dat was ook weer heel gezellig!.

Vandaag heeft papa zijn papadag, dus kunnen we lekker de hele dag samen spelen... Vanochtend ben ik met papa naar Malkenschoten geweest (je weet wel, die kinderboerderij met speeltuin waar ik jullie al eerder over heb verteld). Ik vind het daar steeds leuker worden. Ik wil al graag de geitjes aaien en ik vond het varkentje helemaal leuk. Het is een klein varkentje dat daar nu gewoon los loopt. Ik loop hem de hele tijd na te doen (knorknorknor).

Nou ga ik maar weer lekker slapen, want wie weet wat we vanmiddag nog allemaal voor leuks gaan doen...

Welterusten! Dikke kus, Norian.