dinsdag 28 oktober 2008

Mini-vakantie!!

Hallo allemaal,

Het is weer even geleden dat jullie wat van me hebben gehoord, maar dat komt omdat papa en mama het nogal druk hebben gehad. Ze zijn namelijk 's avonds veel bezig op zolder om de schotten te verven, dus dan hebben ze jammer genoeg niet zo veel tijd om mij te helpen met 'webloggen'. Maar hier ben ik weer een keertje.


Afgelopen weekend was het weer een feest. We zijn namelijk op mini-vakantie geweest. Samen met Heidi, Eric, Niels, Anouk, opa Willy en oma Hanny zijn we een weekendje weg geweest in Drenthe. Dat was nog eens gezellig! Ik heb lekker veel met Niels gespeeld en met Anouk geknuffeld. En natuurlijk hebben we ook lekker veel gezwommen. Ze hadden een erg mooi zwembad op het park met een glijbaan, een wildwaterbaan, een peuterbadje en een lekker warm bubbelbad. Ook was het alleen al feest omdat opa en oma het hele weekend bij ons waren. Kon ik lekker veel met ze spelen. Ik heb het er nu nog steeds elke keer over hoe leuk ik het vond!


Oh ja, opa Fred en oma Annelies zijn ook weer thuis! Vorig weekend zijn we dus ook gauw bij ze langs gegaan. Kon ik weer lekker boekjes lezen met opa Fred. Fijn, hoor dat ze nu weer lekker lang in Nederland blijven!!
Nou, dit was het wel voor nu. Ik ga nu snel slapen, want het is al best laat.


Tot de volgende keer maar weer!


Dikke kus, Norian