maandag 3 november 2008

Erwin, Jeanine en opa en oma...

Hallo allemaal,

We hebben weer een geslaagd weekend achter de rug. Zaterdag zijn we ’s ochtends in Apeldoorn de stad in geweest en hebben papa en mama leuke nieuwe kleren voor mij gekocht. Na mijn slaapje zijn we in de auto gestapt en naar Ooij gereden. Daar wonen (o.a.) Erwin, Jeanine, Sterre en Ninthe en daar zijn we gezellig op bezoek geweest. Ik heb heerlijk met Ninthe gespeeld en daarna had Jeanine heel erg lekker eten voor ons gemaakt; een mosterdsoepje, stoofpotje en als toetje een overheerlijke zelfgemaakte chocolademousse. Dat was nog eens smullen!!

Zondag zijn we in de loop van de ochtend naar Nijmegen gereden naar opa Fred en oma Annelies. Daar waren ook Mario en Colette (Mario is de broer van opa). Zij kwamen afscheid nemen, want zij gaan nu definitief in Spanje wonen. Hun huis in Kerkdriel is verkocht en nou worden ze, net als Sinterklaas echte Spanjaarden. ’s Middags ben ik lekker gaan slapen. Toen ik weer wakker werd, heb ik nog heerlijk gespeeld met opa en oma en zijn we zelfs nog even naar het speeltuintje aan het einde van de straat geweest. Dat was weer beregezellig. ’s Avonds hebben we nog lekker gegeten en daarna zijn we snel weer naar huis gegaan.

Al met al weer een leuk weekend. Nu ga ik maar weer snel slapen, want ik ben vandaag alweer naar het kinderdagverblijf geweest en morgen mag ik weer, dus dan wil ik weer lekker uitgerust en fit zijn.

Tot de volgende keer!

Dikke kus, Norian