zondag 16 november 2008

Sinterklaas!!!

Hallo allemaal,

Het is weer een tijdje geleden dat ik op mijn weblog heb geschreven. Dat komt omdat papa de afgelopen weken heel druk bezig is geweest voor de site van oma Annelies en Arend en daardoor mij niet kon helpen met mijn weblog... Maar het resultaat mag er dan ook zijn: kijk maar eens op www.a2eten.nl . Maar goed, hierbij dan weer een berichtje van mij.

Afgelopen zaterdag kwam Sinterklaas aan in Nederland! En dus ook in Apeldoorn. Papa en mama hadden mij de hele week al voorbereid op de komst van Sinterklaas door iedere dag het Sinterklaas Journaal te kijken. Ik ben eigenlijk een beetje bang voor mannen met een baard, dus dat was dan wel een goed idee. Maar afgelopen zaterdag was het dan zover. Sinterklaas zou aankomen, dus papa, mama en ik zijn zaterdag vroeg uit de veren gegaan om in Apeldoorn te gaan kijken. en het was de moeite waard! Eerst was er nog een spannende achtervolging van boeven die een piet hadden ontvoerd, maar gelukkig werden de boeven gevangen door stoere pieten die boven van een gebouw af kamen 'abseilen' en daarmee de boeven verraste! Daarna kwam Sinterklaas aan met de boot. Toen papa, mama en ik later in de stad liepen, kwamen we sinterklaas weer tegen, maar toen zat hij op zijn paard. Leuk hè? Ik vond de Pieten ook wel leuk, maar ze moesten niet te dichtbij komen....

Vandaag zijn we bij Oma Hanny en Opa Willy op bezoek geweest. Dat was ook weer heel gezellig. Ik vind het altijd heel leuk bij opa en oma, want dan kan ik altijd lekker met opa buiten en binnen spelen.


Ik heb in de schommel gezeten, gevoetbald met opa en papa en ook heb ik met opa de planten water gegeven zoals je op de foto kan zien. Opa en oma waren afgelopen zaterdag Sinterklaas nog tegen gekomen! En hij had voor mij een kado meegegeven dat ik vandaag al mocht uitpakken: een nieuwe pyjama! Ik vind het wel knap hoe die Sinterklaas weet dat ik die toevallig heel erg graag wilde hebben... Ik ben er dus wel heel blij mee en ga er lekker in slapen!
Daarna hebben we heel erg lekker gegeten en vervolgens zijn we naar huis gegaan.

Al met al weer een heel leuk weekend!

Dikke kus, Norian.