zondag 23 november 2008

Sinterklaas en sneeuw!!!!

Hallo allemaal,

Het was echt een winters weekendje. Het weekend begon al vroeg, want vrijdag kwamen Opa Willy en Opa Hanny op bezoek. Papa en mama hadden een lekkende kraan op de badkamer en Opa Willy kwam die samen met papa repareren. Toen is 's middags wakker werd, kwam Oma mij uit bed halen. En dat terwijl ik niet eens wist dat ze langs zouden komen! Dat was wel heel gezellig! Opa en Oma bleven nog eten en toen ben ik lekker gaan slapen. De volgende dag begon ik met naar Oma te roepen met de mededeling dat ze me wel weer uit bed kon halen. Je weet maar nooit... Mama kwam me uit bed halen en vertelde me toen dat Oma en Opa weer in hun eigen huis waren. Jammer, hoor...

Zaterdag moesten we vroeg op, want we gingen naar Sinterklaas. Die kwam bij mama op haar werk op bezoek. Toen we daar aankwamen, waren er al veel andere kindjes dus dat was wel heel gezellig! Ik vond Sinterklaas en Zwarte Piet minder eng dan de vorige keer, maar ze moesten niet te dichtbij komen... Ik heb nog wel een heel mooi kado van Sinterklaas gekregen: een magisch tekenbord!!! Lief van Sinterklaas, hè?

Na mijn slaapje zijn papa en mama en ik nog naar de Ikea geweest. Dat is altijd leuk. Ik heb in mijn eentje een heel stuk appeltaart op! Wat een feest, die Ikea!!!

Vandaag was het een winters landschap, buiten: overal lag sneeuw! We zijn meteen naar buiten gegaan om met de sneeuw te spelen. Dat vind ik echt wel heel leuk! Papa gooide een sneeuwbal naar mama en dat vond ik zo leuk, dat ik ook meteen wilde. Toen hebben papa en ik samen meerdere sneeuwballen naar mama gegooid.

's Middags na mijn slaapje zijn we weer naar buiten gegaan en toen zijn we naar het grasveld gegaan achter ons huis. Toen bleek dat we 's ochtends alleen maar wat geoefend hadden met het maken van een kleine sneeuwpop, want op het grasveld gingen papa en ik een héééle grote sneeuwpop maken. Mooi is hij geworden, hè? Ik vond het zo leuk dat ik niet naar binnen wilde. Maar papa en mama hadden het koud en het werd al donker, dus zijn we toch maar naar binnen gegaan. Binnen bleek dat ik nog sneeuw in mijn handschoenen had meegenomen. Leek me leuk... ;-)

Nou, ik ga maar lekker slapen. Morgen is het papadag en dan gaanwe weer allemaal leuke dingen doen. Tenminste, dat hoop ik...

Welterusten. Dikke kus, Norian.