maandag 8 december 2008

Hallo allemaal,
Even weer een verhaaltje over het afgelopen weekend. Deze keer was het een redelijk rustig weekend. Vrijdagmiddag zijn papa, mama en ik naar Zutphen gereden om naar het verjaardagsfeestje van Heidi te gaan. Dat was erg gezellig. We hebben lekker patatjes gegeten en na het eten kwamen opa Willy en oma Hanny ook nog! ’s Avonds was het ‘grote mensen feestje’ en heb ik lekker bij Heidi en Eric op de slaapkamer in mijn campingbedje geslapen en hebben de grote mensen nog gezellig zitten kletsen.

Zaterdag kwamen opa Fred en oma Annelies aan het eind van de ochtend nog even op bezoek. Jammer genoeg konden ze niet zo heel lang blijven, maar het was wel heel erg gezellig. Na mijn middagslaapje zij papa, mama en ik naar de Gamma geweest om daar alvast een mooie kerstboom uit te zoeken. Dat vond ik wel erg leuk; ook al het andere kerstspul zag er erg mooi uit! Papa en mama hadden maar bedacht dat we dit weekend alvast de kerstboom op gingen zetten, omdat ik komend weekend 2 nachtjes bij opa Willy en oma Hanny ga logeren en dan dus maar heel weinig thuis ben….

Zondag hebben we ’s ochtends lekker rustig aan gedaan. Tijdens mijn middagslaapje hebben papa en mama alvast de lampjes in de boom gemaakt en toen ik wakker was, heb ik samen met papa de andere versieringen in de boom gehangen. En mooi dat alles is geworden!! Ik liep ook de hele tijd ‘móóóóói’ te roepen bij alle spulletjes die ik oppakte.

Toen de kerstboom eenmaal was versierd, zijn papa, mama en ik nog even naar de kinderboerderij geweest. Dat was weer heel erg leuk. Na onze wandeling besloten papa en mama dat ze wel zin hadden in een pannekoek en natuurlijk had ik daar ook geen bezwaar tegen, dus toen hebben we gezellig met z’n 3-tjes een pannekoek gegeten in het pannenkoekenhuis in Ugchelen.

Al met al dus weer een geslaagd weekend! En weten jullie wat? Vandaag was het nog steeds een beetje feest, aangezien het weer papadag was.

Nu ga ik snel slapen, want morgen ga ik weer lekker spelen op het kinderdagverblijf. Tot de volgende keer!

Dikke kus, Norian