maandag 15 december 2008

Logeren!!!

Hallo allemaal,

Het was wederom een fantastisch weekend!! Vrijdag had papa vrij genomen en heeft hij op zolder geschilderd. Dat ging zo voorspoedig, dat hij al klaar was toen ik wakker werd na mijn middagslaapje. Daarom kon hij dus ook mee naar Doetinchem naar opa Willy en oma Hanny. Ik zou daar namelijk gaan logeren! Papa en mama zijn dus ook weer weg gegaan toen ze een kopje thee hadden gedronken. En toen kon het feest beginnnen!

Ik heb lekker veel met opa en oma gespeeld en gestoeid en zaterdag zijn we gezellig naar de markt geweest en zijn we ’s middags op bezoek geweest bij Gerry en Anton in Silvolde. Daar hebben ze altijd heel veel dieren; geiten, schapen, kippen, een kat. En ook hebben ze een hond en die heet Max. Dat vond ik wel verwarrend; ik wilde de hele tijd weten waar Tara dan was als ze het over deze Max hadden; verwarrend hoor om ergens te zijn waar ze een hond hebben die dezelfde naam heeft als onze kat……. Al met al was het een erg gezellig bezoekje.

Gelukkig mocht ik nog een nachtje blijven logeren. Zondagochtend zijn we weer in de auto gestapt en hebben opa en oma mij naar huis gebracht. En weten jullie wat? Toen ik thuis kwam met opa en oma waren Heidi, Eric, Niels en Anouk er ook; dat was nog eens gezellig! Jammer genoeg moesten oma en opa na de boterham alweer naar huis, maar Heidi, Eric, Niels en Anouk zijn ’s middags ook nog gebleven en we hebben ’s avonds lekker met z’n allen chinees gegeten. Dat was dus een leuke afsluiting van het weekend!

Oh ja; papa en mama hebben ook een leuk weekend gehad: zij zijn zaterdag gaan winkelen in Zwolle; ze wilden kleren hebben voor de kerst en ze moesten ook nog wat andere kerstinkopen doen. ’s Avonds zijn ze nog samen met Rogier en Christa uit eten geweest in Nijmegen. Wat dat betreft was ik blij dat ik mocht logeren; dat vind ik toch wel veel leuker! Opa en oma bedankt voor het super gezellig weekend!

Tot de volgende keer!


Dikke kus, Norian