maandag 12 januari 2009

Het is winter!!!

Hallo allemaal,

Wat een genot, dat winterse weer, vinden jullie ook niet? Afgelopen woensdag ben ik samen met mama op zoek geweest naar een nieuwe slee voor mij. Na een aantal winkels te hebben gehad, bleek dat ze overal uitverkocht waren. Natuurlijk vond ik dat wel vervelend, maar achteraf bleek, dat het nog niet zo verkeerd was dat we niets gekocht hadden. Mama had namelijk ’s avonds oma Hanny aan de telefoon en die bedacht opeens dat bij hun op zolder nog steeds de slee moest staan waar mama en Heidi vroeger ook op hebben gespeeld. En weten jullie wat? Die mocht ik wel hebben van opa en oma. Lief hè?!

Zaterdagmiddag zijn we dus ook maar snel naar Doetinchem gegaan om de slee op te halen. We zijn ook maar gelijk gaan sleeën bij opa en oma achter in het park. En leuk dat dat was!! Ik kon er geen genoeg van krijgen. Ik wilde de hele tijd dat opa mij trok, want hij deed lekker gek en wild met de slee. Wat is dat een leuke uitvinding! Al met al dus weer een erg geslaagd bezoekje aan opa en oma. ’s Avonds hebben we lekker mee gegeten en daarna zijn we maar weer gauw naar huis gegaan, want ik was best moe van alle sneeuwpret.

Zondagochtend zijn papa, mama en ik nog wezen sleeën op het Apeldoorns kanaal. Papa had laatst op zolder de oude schaatsen van mama gevonden (mama wist niet eens meer dat ze er nog lagen), dus mama heeft voor het eerst in zeer lange tijd weer eens geschaatst. Ze moest even inkomen, maar het ging best goed. Al met al dus weer een gezellig ochtendje winterpret. Mama zei dat het er naar uit zag dat het minder koud weer ging worden en dat het dus maar de vraag is of ik deze week nog op de slee kan, maar laten we dan maar hopen dat het deze winter nog een keer zulk mooi winterweer wordt. Zie hier onder voor een leuk filmpje van hoe papa mij over het ijs 'gooit'...

Tot de volgende keer!!

Dikke kus, Norian